Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

3391
09.12.2013р.
Прес-«десант» компанії КНАУФ у Львові
18-20 листопада компанія «КНАУФ Україна» провела черговий прес-тур за підтримки філії «КНАУФ Маркетинг» у Львові.

Ділова частина програми відвідування складалася з ознайомлення журналістів з інформацією про групу КНАУФ, її діяльністю в країнах СНД і, зокрема, в Україні, висвітленні роботи львівської філії, ознайомлення з низкою об'єктів, де були використані рішення й комплекти матеріалів КНАУФ.

Відкрив ділову частину програми керівник Служби корпоративних комунікацій Центрального управління групи КНАУФ у СНД Леонід Лось. Він розповів про те, якою нині є група КНАУФ, про її основні напрямих діяльності, зробив короткий екскурс про найбільш знакові об'єкти у країнах СНД.

Серед найбільш значимих, на його думку, – стадіон «Донбас-Арена» у Донецьку, на якому були використані гіпсокартонні плити КНАУФ, плити «КНАУФ Аквапанель», штукатурка машинного нанесення КНАУФ МП75 та інші гіпсові суміші, ревізійні люки «КНАУФ alutop», клейова суміш «КНАУФ Клебершпахтель»; нова сцена Маріїнського театру в Санкт-Петербурзі; театр «Майстерня П. Фоменка» у Москві; Національний академічний великий театр опери й балету в Мінську; мечеть Хазрет Султан у столиці Казахстану Астані; драматичний театр у Бухарі (Узбекистан). Слід відзначити, що цей перелік далеко неповний.

Про роботу львівської філії розповів його директор Едуард Заблоцький, який навів приклади комплектних поставок продукції КНАУФ на побудовані до «Євро-2012» стадіон і міжнародний аеропорт у Львові. На сьогодні, за його словами, продукція КНАУФ використовується на всіх великих об'єктах, які будують не лише у Львові, а й інших західних областях України. На жаль таких об'єктів не так багато.

«Ця проблема має економічний характер. Платоспроможність населення падає, відповідно, прослідковується й падіння у будівельній галузі країни. Львівська область є прикордонним регіоном і цим досить активно користується населення з метою імпорту будматеріалів, зокрема, з Польщі як для особистих потреб, так і для продажу», - відзначив Едуард Заблоцький. Проте, немає жодного помітного об'єкта - готелю, офісного центра, спортивної споруди, театру й інших будівель, де б не використовувалися рішення КНАУФ.

На думку Е. Заблоцького, це пояснюється тим, що великі замовники чудово усвідомлюють, що перевага групи КНАУФ у тому, що вона пропонує не окремі, розрізнені матеріали й продукти, а системні рішення, комплекти матеріалів, які дають змогу усунути проблему. Причому рішення ці мають індивідуальний характер. Окрім того, продукція КНАУФ - це гарантована якість, яка добре відома споживачеві.

Віце-президент НСАУ, заслужений архітектор України Олександр Ярема розповів присутнім журналістам про варіанти застосування сучасних будівельних технологій при реконструкції історичних будівель міста Львова.

Ділова частина прес-туру завершилася оглядом низки великих об'єктів, зведених останніми роками у Львові, - готелів «Асторія» і «Leopolis», офісного центру «Блюм», а також багатоповерхового житлового будинку, де широко використовували не лише добре відомі матеріали (штукатурки, гіпсокартонні плити тощо), але також і спеціальні рішення – акустичні та стельові системи, ревізійні люки, плити «Аквапанель» та інші продукти.

Довідка

Група КНАУФ представлена у 60-ти країнах світу на усіх континентах. У групу КНАУФ нині входять 220 заводів і 70 гірничодобувних підприємств, на яких працює 24 тис. працівників. Загальний обіг групи КНАУФ у 2012 році склав 6,2 млрд.

Основні напрямки діяльності компанії: системи сухого будівництва, фасадні системи, системи для підлоги, штукатурки, ізоляційні матеріали, будівельні машини, а з 1 червня нинішнього року пастоподібні шпаклівки.

Виробнича й маркетингова діяльність групи КНАУФ СНД здійснюється у Росії, Україні, Казахстані, Білорусі, Азербайджані, Вірменії, Узбекистані, Киргизії, Таджикистані, Туркменістані, а також у Грузії й Монголії. На території цих країн працює 22 виробничі підприємства, 20 збутових підрозділів та їхні філії, 12 навчальних центрів, у яких працює 7250 осіб.

Серед країн СНД Україна перебуває на третьому місці за обсягом споживання продукції КНАУФ на душу населення (2,6 євро на одного мешканця), уступаючи Росії (6,9 євро/мешканець) і Казахстану (5,1 євро/мешканець). Для порівняння: у Німеччині цей показник становить 13,1 євро/ мешканець.

Теги та ключові фрази
заблоцкий эдуард кнауф, утеплення даху мінеральною ватою кнауф


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.