Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

4422
17.12.2013р.
Бізнес-конференція вапняної промисловості у Львові
Бізнес-конференція Української асоціації вапняної промисловості «Вапно і вапняк: виробництво, збут, інвестиції» відбулася 28-29 листопада 2013 року у Львові. Місцем проведення конференції став готель «Reikartz Дворжец».

Організували бізнес-конференцію Українська асоціація вапняної промисловості, Національний університет «Львівська політехніка» та Львівська торгово-промислова палата.

Участь у конференції взяли фахівці потужних українських підприємств, зокрема, «Укрспецизвесть», Докучаєвський флюсо-доломітний комбінат, Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф.Е. Дзержинського, «Галичина-Вапно», Новотроїцьке рудоуправління, Комсомольське рудоуправління, «Тернопільський кар’єр», «Галтехнопарк», а також закордонні компанії – Lhoist (Бельгія) та Maerz Ofenbau AG (Швейцарія), — європейські лідери у галузі видобування та обробки карбонатної сировини.

Під час конференції її учасники отримали слушну нагоду обмінятися досвідом, отримати актуальну інформацію про ринки вапна і карбонатної сировини в Україні та за кордоном, ознайомитися та дізнатися про інноваційні технології виробництва і застосування вапна, вивчити можливості залучення інвестицій для модернізації виробництва. Партнерами заходу є Львівська торгово-промислова палата та Національний університет «Львівська політехніка».

Михайло Корилкевич, президент УАВП та член Генеральної Асамблеї Світової асоціації вапна (ILA), вважає, що проведення міжнародної бізнес-конференції у Львові — це найважливіший галузевий захід в Україні напередодні щорічного форуму Світової асоціації вапна, який відбувся 4-6 грудня в Бангкоку (Таїланд).

У своєму виступі він, зокрема, розповів про історію та передумови створення Української асоціації вапняної промисловості (УАВП), діяльність та завдання галузевої асоціації, а також навів переконливі аргументи на користь вапна як незамінного матеріалу у будівництві, який має дуже древню історію виробництва та застосування.

Сучасна будівельна галузь , яка стрімко розвивається і пропонує споживачеві нові синтетичні матеріали, останнім часом все більше звертається до природних екологічно чистих, серед яких вапно займає чільне місце. Михайло Корилкевич також нагадав учасникам конференції про щорічний форум Світової асоціації вапна у Бангкоку (Таїланд), у роботі якого він візьме безпосередню участь як член Генеральної Асамблеї International Lime Association.

Олександр Гладунов, координатор бізнес-конференції, акцентував на тому, що ринок карбонатної сировини та вапна – у стадії свого становлення та розвитку і потребує серйозної підтримки збоку інвесторів, яких цікавлять ризики галузі. Тому оператори галузі повинні об’єднуватися з метою удосконалення виробництва, та використання продуктів вапняної промисловості.

Почесний учасник бізнес-конференції із Швейцарії Hanno Göhlsdorf у своїй доповіді «Інноваційні технології обпалювання вапна 2013» представив сучасне обладнання для виробництва вапна відомої компанії Maers, а представник чеської компанії DSD Dostal Василь Легінь – сучасні печі Dostal.

Цікавими та змістовними були доповіді представників «Львівської політехніки». Так, Ярослав Якимечко, професор Національного університету «Львівська політехніка» проаналізував науково-практичні аспекти використання вапна у будівництві та інших галузях народного господарства, а Петро Новосад, доцент Національного університету «Львівська політехніка» поділився з учасниками цікавою інформацією стосовно використання вапна для технологій утилізації відходів.

Молоді науковці «Львівської політехніки», які займаються не лише дослідницькими, а й практичними розробками у своїх доповідях розповіли не лише про традиції використання вапна у реставраційних роботах (Богдан Панчук, «Вапно у реставрації. Традиції і сучасність») , а й представили свої технології, зокрема, технологію одержання гідратного вапна (Андрій Шепінько «Гідратне вапно. Технологія одержання. Властивості і використання»), а також його використання у технології волластоніту (Олександра Кобрин «Використання негашеного вапна в технології волластоніту»).

Вапно як природний матеріал видобувають із земних надр, то дізнатися про правові аспекти надрокористування в Україні з доповіді Віталія Зеленюка, директора ТОВ «Гірнича компанія Укргеопроект», було дуже доречно і цікаво.

І на завершення усіх доповідей співорганізатор бізнес-конференції Львівська торгово-промислова палата в особі Володимира Коруда, начальника відділу зовнішньоекономічної діяльності Львівської ТПП. представила свою бізнес-платформу Львівщини для виходу на ринки ЄС.

Під час проведення бізнес-конференції відбувалися дискусії та обговорення, у ході яких було вирішено багато питань, пов’язаних із видобуванням, виробництвом та використанням вапна.

Теги та ключові фрази
добыча известь.карьер.ассоциация.украина, користь вапна, украинская ассоциация известковой промышленности, ООО «Горная компания «Укргеопроект», компанія ДСД львів, производство извести в львовской области, dsd компанія садова 2а львів, dsd-dostal ukraine, dsd-dostal, асоціація вапняної промисловості


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.