Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

2180
16.11.2015р.
СВІТОВИЙ БАНК ПОГОДИВ ТРЕТІЙ ПРОЕКТ ПО ВІДНОВЛЕННЮ АВТОДОРІГ УКРАЇНИ НА $560 МЛН

Рада виконавчих директорів Світового банку сьогодні схвалила рішення про надання позики МБРР у розмірі 560 мільйонів доларів США на фінансування Проекту розвитку

дорожної галузі в Україні. Ця нова позика забезпечить підтримку реалізації низки заходів, пов’язаних з покращенням управління мережею автомобільних шляхів, транспортного сполучення та експлуатації доріг й дорожньої безпеки на ділянці автомагістралі Полтава-Харків.

Зокрема, у рамках компонента реабілітації автомобільних доріг і поліпшення безпеки на дорогах за проектом фінансуватимуться ремонтні роботи з метою модернізації приблизно 100 кілометрівавтошляху M-03, а саме на ділянці Полтава-Валки. Модернізація відбуватиметься за стандартом дороги першої категорії: це буде автомагістраль із чотирма смугами руху й високим рівнем безпеки, включно з аварійним бар’єром по центру та, за потреби, бар’єрами по узбіччях дороги.

Пересічні громадяни відчуватимуть суттєві експлуатаційні покращення автомобільного коридору М-03. У результаті цього, на час завершення проекту в 2021 році, тривалість поїздки між Полтавою та Харковом скоротиться з теперішніх 140 хвилин до 96 хвилин разом із очікуваним зменшенням кількості дорожньо-транспортних пригод зі 139 до 85 випадків на рік. Загалом, кількість прямих користувачів дороги зросте до 40 000 на день, а число непрямих одержувачів визначених вигод, що виникнуть у результаті реалізації проекту в Полтавській та Харківській областях становитиме приблизно 4,4 мільйони осіб.

Позика також допоможе забезпечити фінансування для технічного обслуговування і поліпшення дорожньої безпеки на приблизно 840 кілометрах основних національних транспортних коридорів країни, а саме поліпшення об’єктів дорожньої інфраструктури, таких як мости, розв’язки та обходи населених пунктів. Врешті-решт, проект підтримає законодавчі та інституційні реформи, необхідні для покращення управління мережею доріг країни, сприяючи підготовці відповідного законодавства та документів, необхідних для фінансування, встановлення та експлуатації вітчизняних систем та порядку здійснення габаритно-вагового контролю, справляння плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування та встановлення автоматичних камер контролю швидкісного режиму. Окрім того, надаватиметься підтримка упроведенні інформаційно-просвітницьких кампаній і публічних консультацій стосовно запровадження таких систем.

Новий проект є продовженням Проекту покращення автошляхів і безпеки руху (ППАБР) та Другого проекту покращення автошляхів і безпеки руху (ППАБР-2), що фінансувались Світовим банком. У його рамках продовжуватиметься поліпшення автомагістралі загальнодержавного значення між Києвом і Харковом, посилюючи економічну інтеграцію зі сходом країни.

Ця позика є частиною широкого пакету фінансової підтримки з боку Світового банку, оголошеного улютому цього року, що передбачає надання Україні коштів у розмірі до 2 мільярдів доларів США впродовж 2015 року. Із затвердженням цієї операції сукупний розмір підтримки, наданої Україні Світовим банком лише цього року сягне 1,775 мільярдів доларів США, разом з 1-им мільярдом доларів США, що було надано урамках прямої бюджетної підтримки на проведення реформ.

Група Світового банку є основним партнером України в галузі розвитку. З урахуванням цієї нової позики та з березня минулого року обсяг фінансової допомоги Групи Світового банку становить більше 4 (чотирьох) мільярдів доларів США. Cвої поточні інвестиційні проекти в Україні Світовий банк спрямовує на підвищення якості базових державних послуг, які надаються усім українцям: водопостачання, водовідведення, теплопостачання, електропостачання, реконструкція доріг, модернізація систем соціальної підтримки та охорони здоров’я населення.

З моменту приєднання України до Світового банку в 1992 році сукупний розмір зобов’язань банку в країні сягнув понад 9 мільярдів доларів США в рамках 46 проектів і програм.

http://mybud.com.ua/news/0/2284

 




Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.