Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

2348
14.03.2016р.
Весняний будівельний форум у Львові

Місто Львів завжди приваблює своїм колоритом, архітектурою та активним культурним життям, але не менш активним є і ділове життя його мешканців. Тому хочеться звернути Вашу увагу на найбільшу подію на професійному будівельному ринку Західної України - Весняний Будівельний Форум, який відбудеться 15 – 18 березня 2016 році у приміщенні Палацу спорту “Україна” (вул.Мельника,18). В рамках Форуму відбудуться взаємодоповнюючі виставки: XXXIII міжнародна виставка “БудЕКСПО-весна” та XI спеціалізована виставка “Вікна.Двері.Дах”.

Весняний Будівельний Форум  завжди відбувається за підтримки партнерів, не євиключенням і цей рік. Відтак Генеральним спонсором виступила компанія Global Development - корпорація, що втілює в життя нові інноваційні рішення та проекти і враховує сучасні тенденції тапотреби покупців. Традиційно, вже багато років поспіль Офіційним партнером заходу є компанія  REHAU - світовий лідер у виробництві продукції з полімерів. Вперше надійним партнером Форуму у сфері перевезень виступила компанія ТОВ «Мураха-Захід».

У  цьогорічному Форумі братимуть участь понад 120 виробничих та торгових  фірм з усіх регіонів України та Польщі, які запропонують широкий асортимент будівельних та оздоблювальних матеріалів, енергозберігаючі технології, вікна та двері, системи утеплення, покрівельні матеріали, цікаві дизайнерські ідеї та проекти з облаштування квартири та багато іншого. З приємністю відзначаємо, що третина компаній – це нові імена для Будівельного Форуму.

Цьогорічний Весняний будівельний форум представляє усю різноманітність послуг і продукції ринку будівництва, де задоволення запитів щодо доступного і якісного житла забезпечать такі компанії: Група компаній «Royal House», яка сьогодні займає лідируючу позицію у сфері виробництва стінових модулів та будівництва багатоквартирних житлових комплексів; компанія «Сервус», яка спеціалізується на каркасному будівництві та компанія «Солідбуд», яка розкаже про переваги дерев'яних каркасних будинків і збірних каркасно-щитових будинків, а сучасні технології залізобетонних конструкцій презентуватиме Світловодський завод швидкомонтованих будівель.

Експозицію Форуму доповнять вікна та двері від провідних компаній ринку, зокрема: вікна з профілю REHAU – це висока тепло- та звукоізоляція, якість, елегантність і комфорт, яким довіряють мільйони людей; завод «СТЕКО» - виробник енергозберігаючих вікон; Компанія FAKRO - виробник широкого асортименту виробів, які гарантують безпеку і комфорт проживання у піддашші; технічні рішення та легкість, естетика і функціональність – це все поєднано у вікнах  від компанії «Реноме-Партнер»; ПП «Роман» запропонує євровікна та двері з тришарового бруса; вікна та двері від компанії «Болена» нададуть будинку індивідуальності та підкреслять статус його господаря; компанія «ВікноПлюс» забезпечить комфортний клімат в оселі своїми вікнами, які ще й стануть вишуканим та стильним доповненням  інтер’єру.

Архітектурно-художнє рішення майбутньої будівлі визначають стіни та стінові матеріали, які використовуються  при будівництві. Відтак, втілити задум архітектора  допоможуть такі учасники  Весняного Будівельного Форуму 2016 як: ТОВ «АЕРОК», ПП «Леман», ПП «МП Груп», ТОВ «Новастиль», які запропонують широкий асортимент екологічно-чистих стінових матеріалів з вражаючою геометрією виробів. Окрім того, збережуть тепло та затишок у кожній домівці. Надійний захист Вашого будинку забезпечать фахівці компанії ПП “Новий Порядок”, які презентуватимуть в рамках Форуму системи утеплення, пастоподібні фасадні штукатурки і фарби, мінеральні штукатурки та клей для плитки, матеріали для облаштування основи підлоги від австрійського концерну «Baumit». Отже,  зробіть інвестицію у безтурботне майбутнє!

Гарний зовнішній вигляд будинку завдяки новим технологіям продемонструє на Форумі польський виробник матеріалів для фасадного оздоблення KOSBUD, а матеріали, клей та домішки до бетону представить компанія «КЕМА-Україна». Покрівельні та гідроізоляційні роботи різного рівня складності забезпечить !ПП Террапроф». Окрім того, у арсеналі цієї компанії є проектування «зелених покрівель».

Через подорожчання газу в Україні і обіцянки підняти його вартість до європейського рівня, використання енергозберігаючого обладнання є дуже перспективним і актуальним, відтак використання теплових насосів в Україні набуло широкої актуальності. Рішення та технології у цій сфері пропонують компанії НІБЕ-Україна з тепловими насосами NIBE зі Швеції, компанія «Стала енергія» презентує американські теплові помпи WaterFurnace та компанія «Юніджі», яка пропонує найкраще рішення щодо економічного опалення і резервного електропостачання для об'єкта будь-якої площі (теплові насоси «СТС», Швеція).

Як заощадити енергію і не платити великих рахунків за газ дасть відповідь компанія Warmhaus, продемонструвавши лінійку твердопаливних котлів власного виробництва, а  компанія «ВаріантАгроБуд», GERDMAN, приватна фірма «Капір» представлять радіатори та котельне обладнання. Окрім того, компанія «Теплокрам» допоможе отримати оптимальну енергонезалежність, застосовуючи каміни, топки, радіатори і системи димоходів тощо. Варто зауважити, що зекономити на освітленні Ви зможете з LED-Світильниками від Державного підприємства «Новатор».

Цьогорічний Весняний будівельний форум доповнили компанії, які представляють матеріали для фасадного оздоблення та декоративної штукатурки (San Marco); виробники предметів декору та інтер’єру, шпалер, гардин, кованих виробів (Франс Гардінер, Кошкін дом, Артдеко, Топ Бетон, Orvit); компанії, які представлять світові та ілюмінаційні рішення для дому, садово-парковий і ландшафтний дизайн (Hedera, Газони України).

Цікавість до інформації про новітні технології зростає. Це не дивно, адже від їхнього впровадження і застосування залежить більш ефективне використання ресурсів та суттєве зниження грошових витрат. Тому у рамках Весняного Будівельного Форуму запланована програма супутніх заходів, яка передбачатиме поширення інформації про маленькі, але дієві кроки до великого заощадження енергії; підготовку та подання проектів за участю малого і середнього бізнесу на конкурси програми «Горизонт 2020»; енергозберігаючі віконні системи REHAU та, що важливо знати при заміні вікон; новітні ідеї та технології енергоефективного будівництва; нове законодавство в період ренформування житлово-комунальної сфери; технічні вимоги для утримання та обслуговування багатоквартирних будинків,  «4 кроки до енергоефективності та енергозбереження»; презентації впроваджених рішень тощо. Детальніше: http://goo.gl/forms/yDjP88VBNN. Отож, реєструйтесь і відвідуйте, адже кількість  місць обмежена.

Долучилися до організації Форуму Львівська Обласна Державна Адміністрація, Львівська Міська рада і численні партнери, зокрема: Агенція Європейських Інновацій, Конфедерація будівельників України, Спілка виробників будматеріалів, Асоціація виробників лакофарбової продукції, Асоціація будівельників "Будіндустрія", Асоціація «Енергоефективні міста», ГО "Екоклуб" тощо.

Весняний Будівельний Форум - ідеальне місце для встановлення ділових контактів, укладання контрактів між організаціями, підприємствами, фірмами-постачальниками і споживачами будівельних матеріалів та послуг.

Сподіваємось, що активна участь у роботі  Форуму дасть змогу  запровадити новітні технології у інфраструктуру  міста та області й стане корисною усім, хто зацікавлений у розвитку вітчизняної будівельної галузі. 

 

Організатор: ПрАТ «Гал-ЕКСПО»

http://www.galexpo.com.ua/budvesna/

 

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами
  • весняний будівельний форум


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.