Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

2670
29.03.2016р.
Підсумки Весняного Будівельного Форуму у Львові

От і настав час підводити підсумки про проведення Весняного Будівельного Форуму,  який відбувся у Львові 15-18 березня 2016 року в Палаці Спорту «Україна».

 

Ми можемо впевнено стверджувати, що будівельний ринок України розвивається досить швидкими темпами і демонструє позитивні тенденції росту. Свідченням цього є збільшення кількості учасників Форуму та велика зацікавленість з боку відвідувачів. У рамках Форуму традиційно відбулися взаємодоповнюючі виставки: XXXIII міжнародна виставка “БудЕКСПО-весна” та XI спеціалізована виставка “Вікна.Двері.Дах” та вперше – Салон «Дім.Дизайн.Декор».

 

Весняний Будівельний Форум  завжди відбувається за підтримки партнерів, не став винятком і цей рік. Відтак, Генеральним спонсором виступила компанія Global Development - корпорація, що втілює у життя нові інноваційні рішення та проекти,враховує сучасні тенденції тапотреби покупців. Традиційно, вже багато років поспіль Офіційним партнером заходу є компанія  REHAU - світовий лідер у виробництві продукції з полімерів. Вперше надійним партнером Форуму у сфері перевезень виступила компанія ТОВ «Мураха-Захід».

У  цьогорічному Форумі взяли участь 127 виробничих та торгових  фірм з усіх регіонів України, були також представники з Польщі, Італії та Німеччини, які продемонстрували свій асортимент будівельних та оздоблювальних матеріалів, енергозберігаючих технологій,  систем утеплення, покрівельних матеріалів, цікаві дизайнерські ідеї та проекти з облаштування помешкання. З приємністю відзначаємо, що понад 50 компаній -   нові імена для Будівельного Форуму.  Захід відвідали понад 3000 відвідувачів з багатьох куточків України.

 

Цьогорічний Весняний Будівельний Форум представив усю різноманітність послуг і продукції ринку будівництва, де задоволення запитів щодо доступного і якісного житла забезпечили такі компанії: Група компаній «Royal House», MS Імперіал, Набережний квартал, компанія «Сервус», компанія «Солідбуд».

Експозицію Форуму доповнили вікна та двері від провідних компаній ринку, зокрема: Вікна з профілю REHAU, Завод СТЕКО - виробник енергозберігаючих вікон, компанія FAKRO, Реноме-Партнер, ПП «Роман», компанія «Болена», компанія «ВікноПлюс» тощо.

Стінові матеріали, які використовуються у будівництві та технології захисту будинку продемонстрували такі компанії: ТОВ «АЕРОК», ПП «Леман», ПП «МП Груп», ТОВ «Новастиль»,  ПП «Новий порядок».

Системи утеплення, пастоподібні фасадні штукатурки і фарби, мінеральні штукатурки та клеї для плитки, матеріали для облаштування основи підлоги від австрійського концерну «Baumit».

Гарний зовнішній вигляд будинку завдяки новим технологіям продемонстрував на Форумі польський виробник матеріалів для фасадного оздоблення KOSBUD, а матеріали, клеї та додатки до бетону – компанія КЕМА-Україна.

Через подорожчання газу в Україні і попередження про зростання його вартості до європейського рівня, використання енергозберігаючого обладнання є дуже перспективним і актуальним, відтак використання теплових насосів в Україні набуло широкої актуальності. Рішення та технології у цій сфері на Форумі запропонували компанії НІБЕ-Україна з тепловими насосами NIBE зі Швеції, компанія Стала енергія презентувала американські теплові помпи WaterFurnace та компанія Юніджі – теплові насоси СТС, Швеція.

На запитання, як заощадити енергію та не платити великих рахунків за газ, дала відповідь компанія Warmhaus продемонструвавши лінійку твердопаливних котлів власного виробництва, а  компанія ВаріантАгроБуд, GERDMAN, приватна фірма Капір представила радіатори та котельне обладнання. Окрім того, компанія Теплокрам довела, що завдяки камінам, топкам, радіаторам, системам димоходів можна заощадити велику кількість енергії. LED-освітленн на виставці презентувало Державне підприємство «Новатор».

 

Цьогорічний Весняний будівельний форум доповнили компанії, які представляють матеріали для фасадного оздоблення та декоративні штукатурки (San Marco); виробники предметів декору та інтер’єру, шпалер, гардин, кованих виробів (Франс Гардінер, Кошкін дом, Артдеко, Топ Бетон, Orvit); компанії, які представлять світові та ілюмінаційні рішення для дому, садово-парковий і ландшафтний дизайн (Hedera, Газони України).

Зацікавлення до інформації про новітні технології зростає. Це не дивно, адже від їхнього впровадження і застосування залежить більш ефективне використання ресурсів та суттєве зниження грошових витрат. Тому в рамках Весняного Будівельного Форуму успішно була реалізована програма супутніх заходів, яка допомогла поширити інформацію про дієві кроки до заощадження енергії; підготувати та подати проекти за участю малого і середнього бізнесу на конкурси програми Горизонт 2020, що важливо знати при заміні вікон тощо.

 

Долучилися до організації Форуму Львівська Обласна Державна Адміністрація, Львівська Міська рада й численні партнери, зокрема: Агенція Європейських Інновацій, Конфедерація будівельників України, Спілка виробників будматеріалів, Асоціація виробників лакофарбової продукції, Асоціація будівельників "Будіндустрія", Асоціація «Енергоефективні міста» тощо.

Весняний Будівельний Форум – ідеальна платформа для встановлення зв'язків, укладання контрактів між організаціями, підприємствами, фірмами-постачальниками і споживачами будівельних матеріалів та послуг, тому чекаємо Вас на Весняному Будівельному Форумі у 2017 році, а також на Осінньому Будівельному Форумі (27-30 вересня 2016 року). 

Отже,  зробіть інвестицію у безтурботне майбутнє! 

Організатор: ПрАТ «Гал-ЕКСПО»

http://www.galexpo.com.ua/budvesna/

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами
  • відвідувачі
  • збільшення учасників
  • зацікавленість


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.