Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

2287
11.05.2016р.
Основна галузева виставка «Деревообробка – 2016»

Традиційно наприкінці весни (31 травня – 3 червня ц.р.) у Львові відбувається спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості «ДЕРЕВООБРОБКА», яка уже давно стала знаковою подією у галузі.

Впродовж багатьох років міжнародна виставка «Деревообробка» має надійних партнерів. Відтак вже 19-й рік поспіль СП «Ройек-Львів» виступає співорганізатором заходу, який має давні традиції у виробництві деревообробного обладнання та твердопаливних котлів. Головним інформаційним партнером виставки традиційно є Всеукраїнська галузева газета «Деревообробник»,яка успішно працює на ринку лісової, деревообробної та меблевої галузей. Цього року налагодилась плідна співпраця з інформаційним порталом деревообробної галузі derevo.info, який став головним інтернет-партнером. І вже традиційно виставка відбувається за підтримки Української Асоціації Деревообробного Обладнання. Цього року генеральним партнером виставки виступила компанія Мост-Україна, а головним партнером –  МВМ-Захід разом з компанією KESLA. Таким чином, спільна робота партнерів додає впевненості та сили рухатись вперед і бути основною галузевою виставкою України!!!

Цьогорічна виставка приємно здивує, адже вона вдвічі більша у порівнянні з минулорічною: так, виставкова площа у залі становить 3100 кв.м., а на вулиці – понад 2000 кв.м. Це свідчить про масштабність та грандіозність виставки, а причин для цього є чимало, оскільки кількість учасників – вже понад 100 з 8-и країн світу (Україна, Польща, Німеччина, Латвія, Естонія, Словенія, Фінляндія, Італія). Серед них є багато нових імен як для України, так і для виставки, зокрема: Kesla, Tehnika Auce SIA, SIA Balt Brand, Wravor, Gama, Salo Machinery, HSM, Isidor Feigl GmbH & Co. KG, Альтакс, Арпал, «Виробнича компанія «ГАЛАКТИК» ТОВ,  "Північна корона+" ТОВ, "Компрессорс Інтернешнл" ТОВ, АС-Інжиніринг, "Майстер і К" ТОВ, Спецтрансзапчасть" ТОВ, Постформпласт ПП, "Голден Вуд" ПП, "ЛЮКС-Х" (ТОВ) НВП, “Промислова компанія “ЗОЛОТЕ РУНО, УКРАЇНА" ТОВ, Промстанок, ЛТЛ Груп, Woodmash, "Чернівецький хімзавод" ТДВ, "Кам'янець-Подільськавтоагрегат" ПАТ тощо.

Вражає і активність постійних учасників, які дуже ретельно готуються до виставки, щоб здивувати відвідувачів.

Так, вперше на виставці буде представлений п`ятиосьовий оброблювальный центр з ЧПК Rover A виробництва Biesse Spa (ТОВ Станкодніпро); СП Ройек-Львів представить новинку для малих підприємств: універсальні автоматичні котли «СТОЖАРИК» потужністю 30, 50 та 95 кВт з варіантами бункера об’ємом 0,5м³ або 2,0м³; Мост-Україна теж підготував чимало «родзинок», а саме: промисловий верстат на широку пилу для роботи з великогабаритною деревиною, LX100 - пилорама професійного класу розроблена спеціально для країн СНД, на базі ріжучої голови WM LT 10,  EG350 - професійний поздовжньо-обрізний верстат для середнього бізнесу, а також зварювальне обладнання для стрічкових пил італійської компанії Viscat Fulgor; фірма "Фельдер Україна" демонструватиме фугувальний верстат з найдовшими столами в своєму класі та запатентованою системою строгального валу, що дає змогу отримати ідеальну чистоту поверхні. Також презентуватиметься фрезер промислового сегменту з ексклюзивною системою заміни шпинделів. І це ще далеко не весь перелік новинок від учасників.

Виставкова експозиція охопить широку низку обладнання та матеріалів для обробки деревини, виробництва меблів, сучасні технології для української лісової промисловості,  модульні системи аспірації, обладнання лісосушильних камер, комплексні рішення з організації нових і модернізації діючих лісопильних цехів та деревообробних виробництв, подрібнювачі вітчизняного виробництва, чималий асортимент високоякісної лако-фарбової продукції  для різних сфер застосування тощо.

В рамках виставки заплановано заходи, які додадуть заходу ще більшої вагомості та підкріплять її статус як основної галузевої події на теренах Західної України, зокрема:

 Засідання Української Асоціації Деревообробного Обладнання (УАДО);

 Конференція «Шляхи активізації експорту деревообробниками та меблевиками України»;

 Діюча міні-фабрика з виробництва меблів, яка на живо демонструватиме відвідувачам виробничий процес. Але це – опосередкований результат, значно важливішою є соціальна мета проекту, що отримав назву «Покоління для покоління». В межах проекту вже згадана міні-фабрика виготовить комплект меблів для педіатричного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Передача першого комплекту відбудеться під час офіційного відкриття виставки. Ідеологом цього проекту є директор ПП Ющишин, який і взявся за реалізацію цієї благодійної справи. До проекту уже долучилися такі відомі компанії, як «Blum» (виробник меблевої фурнітури), «Hranipex» (виробник меблевих крайок), «Kleiberit» (виробник клеїв), Lamello (виробник систем з’єднання) та ПрАТ «Гал-ЕКСПО» (організатор виставки).

 Перша подія всеукраїнського туру "Сильний бізнес для сильних людей", в рамках якої відбуватимуться: Тест-Драйв обладнання Wood-Mizer, Тест-Драйв комерційних автомобілів FORD, Тест-Драйв техніки Stihl, розважальна програма з призовими конкурсами та подарунками від партнерів проекту (бензомототехніка, пальне, вигідні умови лізингу тощо) і шоу від В. Вірастюка та Федерації Стронгменів України.

Враховуючи вище зазначене та неймовірну активність з боку учасників, їхнє бажання представити новинки, унікальність супутніх заходів, очевидно, що виставка «Деревообробка-2016» стане  важливою подією у галузі, адже це новий формат, нові враження і нова адреса - Південний-ЕКСПО (м. Львів, вул. Щирецька, 36).

             Отож, не пропустіть  31 травня – 3 червня!

Організатори XIXМіжнародної  виставки «Деревообробка - 2016»,   щиро сподіваються, що цьогорічна виставка стане успішною як для учасників, так і для відвідувачів, а результатом її проведення будуть взаємовигідні контракти, домовленості та нові контакти, що стануть подальшим поштовхом для розвитку деревообробної та меблевої галузей України.

 

www.galexpo.com.ua/derevo

 

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами
  • галузева подія
  • деревообробна промисловість
  • меблева промисловість


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.