Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

1932
19.10.2018р.
Група компаній VELUX Group придбає Vitral

 

 

Група компаній VELUX Group придбає Vitral

Системи світлопрозорих конструкцій для дахів компанії Vitral стануть відмінним доповненням до Модульних Віконних Систем (VELUX Groups Modular Skylight System,VMS) від компанії VELUX.

VELUX Group придбає Vitral, - компанію, яка займається продажем систем засклення дахів в Данії та Великій Британії. В компанії працює близько 60 співробітників з офісами в Данії та Великій Британії , і виробництвом в Литві. В результаті недавнього придбання JET-Group, а тепер Vitral, група компаній VELUX Group зміцнює свої позиції на ринку, маючи близько 1100 співробітників на 13 ринках.

Компанія Vitral виробляє сучасні системи світлопрозорих покрівельних конструкцій для комерційного ринку. До цього ринку в 2012 році приєдналася компанія VELUX, яка почала виробництво модульних віконних систем. Вони призначені для великих комерційних об'єктів, таких як офіси, школи, медичні установи, торговельні центри і магазини, громадські приміщення і промислові об'єкти.

«Vitral пропонує віконні системи для дахів, які прекрасно доповнять наші модульні рішення. Сьогодні компанія Vitral функціонує на ринках Данії та Великої Британії, де ми, таким чином, зміцнимо наші позиції. У довгостроковій перспективі ми плануємо розширити продаж продукції ще на кількох ринках. До того ж, Vitral володіє декількома рішеннями для пласких дахів, в яких ми теж бачимо потенціал. Ми пишаємося тим, що компанія Vitral, яку створив наш засновник, тепер є частиною компанії VELUX », - заявив Девід Бріггс, генеральний директор Групи Компаній VELUX Group.

Компанія Vitral заснована в 1956 році Віллумом Канном Расмуссеном, який також створив VELUX. Саме на честь нього названо холдинг VKR. У 2005 році VKR продав Vitral групі інвесторів. У той час Vitral був маленькою незалежною компанією з недостатнім рівнем активності на ринку. Таким чином компанія не могла бути фінансово ефективною, відповідно Холдинг VKR не зовсім підходив на роль її власника.

З часу запуску VMS в 2012 році і придбанням JET-Group, група компаній VELUX Group ще більш зміцнила свою позицію на комерційному ринку. Після того, як компанія Vitral розробила нову якісну лінійку товарів і збільшила ефективність своїх виробничих потужностей, вона ідеально вписується в стратегію розвитку VELUX Group на ринку комерційної нерухомості.

«Я дуже радий, що майбутнім власником компанії Vitral буде VELUX. З 2005 року ми радикально змінили продуктове портфоліо і тепер, на мою думку, відмінно відповідаємо бізнес моделі VELUX VMS, як в сфері пологих, так і пласких дахів. Холдинг VELUX буде для компанії Vitral чудовим майданчиком для розвитку», - сказав Йенс Бореллі-К'яра, керуючий директор і власник Vitral. Він буде керувати компанією Vitral до завершення процесу продажу. Після чого надаватиме консультації вже під час процесу інтеграції компанії в холдинг VELUX VMS.

«Vitral є частиною нашої стратегії для досягнення лідируючих позицій на ринку комерційних рішень з засклення дахів. Компанія якісно доповнить продукти компаній VMS і JET. До того ж, ми плануємо продовжити інвестування в придбання і злиття в тих сферах ринку, де будемо бачити потенціал зростання», - говорить Девід Бріггс, генеральний директор Групи Компаній VELUX Group.

 

Про групу компаній VELUX Group

Більше 75 років група компаній VELUX Group створює кращі умови для життя людей по всьому світу, забезпечуючи максимальний доступ денного світла і свіжого повітря через дахи будинків. Наша лінійка товарів включає в себе мансардні вікна і модулі як для пологих, так і пласких дахів.

З 2012 року VELUX спроектував і виробляє системи скління для дахів комерційних будівель - Модульні Системи VELUX. Зараз комерційний відділ компанії налічує 270 співробітників в системі продажів в 11 країнах з виробництвом в Данії.

Група компаній VELUX Group представлена ​​системою продажів і виробничими потужностями в більш ніж 40 країнах світу, де задіяні  10200 співробітників. Більше інформації на сайті www.velux.com.

Про Vitral

Скляні панелі Vitral розроблені засновником компанії VELUX Віллумом Канном Расмуссеном і вперше з'явилися на ринку в 1956 році. Це були скляні панелі, які монтувалися на алюмінієві рейки, за допомогою яких їх було легше монтувати. У цьому допомагала спеціально розроблена система дистанційного керування.

Холдинг VKR продав компанію Vitral в 2005 році групі інвесторів, включаючи Йенса Бореллі-К’яера, який є її єдиним власником.

Компанія працює на ринках Данії і Великої Британії з виробництвом в Литві. Штат компанії включає 60 співробітників.

Довідково

За додатковою інформацією звертайтеся до Jens Bekke, Media Relations Director, the VELUX Group and VKR Holding - mobile: +45 21 55 07 89

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами
  • група компаній
  • системи засклення
  • світлопрозорі конструкції


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.