Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

2232
31.01.2019р.
Визначені кращі компанії та новобудови 2018 року

У грудні підведені підсумки відбору премії «Український Будівельний Олімп 2018». Професійною нагородою в цьому році відзначені наступні компанії і житлові комплекси.
Забудовники
СЕРЕД СТОЛИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ «Девелопером року» експертами була визнана City One Development, девелоперська компанія повного циклу, яка ефективно управляє проектами будь-якої складності і створює унікальні об'єкти, що користуються попитом  на вітчизняному ринку нерухомості. Б
ІГ «Євродім», одна з найбільших компаній, що розвивають будівництво котеджних містечок і індивідуальних котеджів в Київському регіоні, стала в цьому році «Лідером котеджного будівництва». У номінації «Забудовник року» премією відзначено БГ «Фундамент» за реалізацію нових житлових проектів різного рівня, від економ-до еліт-класу, і створення будівельної групи з власної транспортної компанією, проектним бюро і повним комплексом машин і устаткування для виконання будівельно-монтажних робіт. Лідером будівельної галузі в 2018 році стала Інтергал-Буд, компанія 15-річним досвідом роботи на вітчизняному ринку нерухомості, діяльність якої відрізняється великою кількістю реалізованих проектів, широкою географією і високими темпами будівництва. Компанія ІБК Обрій відзначена премією в номінації «Надійний забудовник: якість і стабільність будівництва» за реалізацію масштабних проектів житлової нерухомості, відповідальність і професіоналізм.

СЕРЕД ПІДПРИЄМСТВ, ЩО АКТИВНО ЗАБУДОВУЮТЬ ПЕРЕДМІСТЯ СТОЛИЦІ, професійної нагородою відзначено: БГ "Синергія" (Ірпінь) в номінації «Лідер ринку житла Київської області» за динамічний розвиток і успішне будівництво сучасного доступного житла, а також соціальних інфраструктурних об'єктів в найближчому передмісті столиці; Comfort Life Development (Ірпінь) в номінації «Надійний забудовник: професіоналізм, якість, своєчасність» за будівництво заміського житла високого рівня комфорту і якості, з оригінальною архітектурою, розвиненою інфраструктурою і продуманим благоустроєм; БК «Атлант» в номінації «Провідна будівельна компанія Київської області» за професіоналізм, масштаби будівництва, гнучку цінову політику та створення власної виробничої бази.
НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ ЖИТЛА премією відзначені ТДВ «Житлобуд-2» (Харків) в номінації «Ведучий забудовник Харківщини», компанія з 75-річним досвідом будівництва, власним розвиненим виробництвом, парком будівельної техніки, запатентованими технологіями і системою управління якістю; ДК «Kadium Development» в номінації «Регіональний девелопер року» за будівництво нових об'єктів і створення групи компаній, що надають повний спектр послуг в сфері будівництва, обслуговування та управління нерухомістю. Потужна будівельна компанія з Івано-Франківська M GROUP DEVELOPMENT відзначена відразу в двох номінаціях «За вагомий внесок у розвиток європейського ринку житла» та «Ведучий регіональний забудовник».
Новобудови
СЕРЕД КИЇВСЬКИХ НОВОБУДОВ експерти виділили житлові комплекси
, що відрізняються інноваційної архітектурою, масштабністю, підвищеним комфортом. ЖК «Greenville Park» нагороджений в номінації «Новий формат житла бізнес-класу» за унікальний концепт, використання в будівництві сучасних інженерних технологій і ексклюзивних оздоблювальних матеріалів. ЖК «Камертон» визнаний Елітної новобудовою року як новий житловий проект в центрі столиці зі всіма перевагами елітного житла. КБ CORNERвідзначений в номінації «Доступне житло європейського зразка» за високий рівень комфорту і благоустрою, а також унікальні і різноманітні планування. ЖК «Лісова казка 2» відзначений премією в номінації «Проект року: сприятлива екологія, затишок і комфорт» за вдале розташування (в межах міста, поруч з хвойним лісом), креативний дизайн фасадів, розвинену інфраструктуру. Житлові комплекси WellcomeHome на Ревуцького, номінація «Сучасне якісне житло за доступними цінами», та WellcomeHome на Стеценко, номінація «Висока якість будівництва, зручне розташування і розвинена інфраструктура», відзначені професійною премією за екологічність, безпеку і комфорт, а також використання енергозберігаючих матеріалів і сучасних технологій будівництва.
У ПЕРЕДМІСТІ СТОЛИЦІ професійної нагородою відзначено ЖК «NewYork Towers» в номінації «Кращий комплекс столичного передмістя» за реалізацію ідей світової урбаністики та сміливі архітектурні рішення; ЖК «Гостомель Residence» в номінації «Європейський рівень життя
та комфорту» за оригінальну концепцію заміського житла для здорового способу життя і активного відпочинку; ЖК на Прорізній в номінації «Новобудова року: оригінальна архітектура, якість і екологічність» за вдале розташування (в парковій зоні, поруч з Києвом) і розвинену інфраструктуру.

НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ ЖИТЛА премією відзначений ЖК OBRIY (компанія Lev Development) в номінації «Кращий проект комфорт-класу» за оригінальну ергономіку прибудинкової простору (власний барбекю-парк) та зручне розташування (поруч з центром Львова, поблизу лісу). ЖК Атлант, м Луцьк, нагороджений в номінації «Зразковий стандарт сучасного житла» за створення впорядкованого простору для активного відпочинку та комфортного життя, інтегрованість у міську інфраструктуру, використання якісних енергозберігаючих будівельних матеріалів. ЖК «Західний Олімп», м Луцьк, отримав премію в номінації «Екологічне заміське житло: комфорт та благоустрій» за розташування в екологічно чистому місці, з сучасними міськими комунікаціями, а також застосування енегоефектівних технологій та благоустрій прибудинкової території.
Премією «Український Будівельний Олімп»,заснованої в 2006 році, щорічно нагороджуються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards www.olimpawards.org

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами
  • компанія


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.