Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

1916
25.04.2019р.
Перший завод компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» святкує 20-річчя


Перший завод компанії «Хенкель Баутехнік» в Україні відзначив своє двадцятиріччя і готовий поділитися здобутками, якими можна пишатися: невпинна модернізація, потужне виробництво, чудова репутація та згуртований колектив. 

Із дня заснування, 22 квітня 1999 року, і до сьогодні завод «Хенкель Баутехнік (Україна)» у Вишгороді пережив низку модернізацій заради того, аби якість продукту та ефективність роботи завжди залишались максимально високими. Тому й не дивно, що за час роботи завод компанії найчастіше відвідували представники державної влади та глобального світового офісу Henkel.

На заводі виробляють сухі будівельні суміші, рідкі штукатурки, фасадні й інтер’єрні фарби, а також клей для шпалер Metylan. Ще у 2003 році на заводі була запущена лінія по автоматичному палетуванню продукції цеху сухого виробництва, а в 2013 році установлено обладнання для автоматизованої упаковки палет із готовою продукцією в плівку. В 2007 стартував цех з виробництва рідких продуктів, а в 2011 та 2014 роках були проведені модернізації ліній осушування піску. Цього року запущена модернізація напівавтоматичної та автоматичної ліній,  котрі вже з травня повноцінно запрацюють.

Ольга Ступіна, генеральний директор компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)», відзначає: «Саме завдяки невпинному прогресу виробництва на сьогоднішній день завод має високу потужність та виготовляє близько 154 000 тонн продукції на рік. Результат за 20 років роботи вражаючий — усього на заводі було вироблено 2,5 мільйони тонн продукції із надзвичайно широкого асортименту «Хенкель». Нинішній рівень виробництва дозволяє стверджувати, що завод «Хенкель» у Вишгороді має найвищий ступінь технічної складності».

Про успіх заводу свідчить і те, що 23 працівника компанії нещодавно отримали особливі відзнаки. У компанії вони працюють вже 20 років, а отже — росли і вдосконалювались разом із заводом від самого початку його функціонування. За 20 років роботи на заводі кількість працівників зросла у 4 рази (від 40 людей у перший місяць роботи до 162 станом на сьогоднішній день).

Попри усі численні перемоги та успіхи зупинятися на досягнутому завод не буде. Щороку «Хенкель Баутехнік» збільшує межі власних можливостей, адже найбільша мотивація — це задоволені клієнти, їхня довіра до бренду та впевненість у якості його продукції.

 

Довідка про компанію «Хенкель Баутехнік (Україна)»:

 

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» - виробник будівельних сумішей та систем утеплення ТМ CERESIT, шпалерних клеїв ТМ METYLAN, імпортер та постачальник побутових клеїв та будівельних сумішей ТМ «Момент». Асортимент продукції компанії нараховує більше 500 найменувань. В Україні компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» почала роботу 1998 року, з того часу звівши 4 заводи. «Хенкель Баутехнік (Україна)» відрізняється системним підходом, пропонуючи готові системи облицювання, теплоізоляції та опорядження фасадів, системи облаштування підлоги, гідроізоляції, гідрофобізації.

 

«Хенкель Баутехнік (Україна)» облаштувала мережу з 35 центрів Центрів комплектації Ceresit-Pro, що надають повний комплекс послуг з утеплення будівель за методом скріпленої теплоізоляції. Активно розвиваються Центри тонування Ceresit, де безпосередньо в місцях продажу можна затонувати фарби та штукатурки. Сьогодні в Україні діють 500 Центрів тонування.

 

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» активно розвиває комплексний соціально-освітній проект «Хенкель Академія». За підтримки Міністерства освіти та науки України, розроблені навчальні програми для студентів будівельних ВПУ по всій країні; діють 29 центрів підготовки спеціалістів в 21 області України.

 

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» провадить активну освітню роботу з енергоефективності та комплексної термомодернізації, розповідаючи українцям про основи енергоефективності та правильної термомодернізації житла, а у 2018 році компанія отримала нагороду надійного партнера в рамках проекту IQ Energy, який розроблений і реалізується ЄБРР.

 

За свою історію компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» відзначена багатьма нагородами: «Вибір року», «Вища проба», «Кращий працедавець», «Золота якість», «Київська якість», «За кращу податкову дисципліну» тощо. Серед останніх нагород – відзнака «Відмінно» від Науково-дослідного Центру Незалежних Споживчих Експертиз «ТЕСТ» фасадній фарбі Ceresit CT 44 та інтер’єрній фарбі Ceresit IN 51. 

 

 www.ceresit.ua

https://www.facebook.com/ceresitukraine

 

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.