Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

3143
24.05.2019р.
«Хенкель Баутехнік (Україна)» – здобутки та досягнення

Організований компанією   «Хенкель Баутехнік (Україна)» у квітні прес-тур для українських ЗМІ відбувся на одному із заводів компанії  – у м. Вишгород Київської області.
Керівнийтво та провідні фахівці підприємства не лише розповіли про здобутки та відзнаки  «Хенкель Баутехнік (Україна)», але й продемонстрували на практиці якість й технологічні можливості багатьох продуктів.
Деякі учасники прес-туру із задоволенням взяли участь у майстер-класі, проведеному провідним технологом компанії, з нанесення вологостійкої фарби Ceresit CT 44.
До речі, продукція Ceresit здобула оцінку «Відмінно» за усіма параметрами тестування Науково-дослідного Центру Незалежних Споживчих Експертиз «ТЕСТ».
Експерти центру, спираючись на Європейський стандарт DINEN 13300, випробували фарби на стійкість до вологого стирання, статичного впливу води і на покривну здатність, а також оцінили ступінь блиску, зручність нанесення та загальний декоративний вигляд. У цих тестах фарби Ceresit продемонстрували найвищі  показник, які за технічними характеристиками зазвичай переважали конкурентів.І ще одна з багатьох нагород, якою особливо пишаються на підприємстві, – нагорода з енергоефективності у рамках Програми IQ energy.



Ольга Ступіна, генеральний директор «Хенкель Баутехнік (Україна)» у виступі перед журналістами, зокрема зазначила: «Створюючи та постійно удосконалюючи якісний продукт для будівельного ринку України і налагоджуючи діалог з його ключовими учасниками, ми прагнемо більшого взаєморозуміння і ефективності, що, своєю чергою,  дасть змогу досягти високих результатів якості продукції, аби задовольнити усі потреби споживача, які постійно зростають».

 

Євген Бондаренко, product manager компанії наглядно та доступно надав  представникам ЗМІ інформацію щодо якісних характеристик та переваг будівельної продукції «Хенкель Баутехнік (Україна)». Фахівець пояснив її переваги у конкретних сферах застосувавння (зокрема, фарбування фасаду). Так, фасадну фарбу CT44 можна затонувати у 1500 відтінків нашої гами кольорів Colours of Nature,  а ще вона захищає від карбонізації бетону, тож її можна наносити на бетонну основу.
Загалом, у розробці фарб на підприєистві націлені на те, щоб клієнти мали широкі можливості використання фарби, естетичне різноманіття, і все це лише за умови високої якості.
У рамках заходу фахівці компанії організували екскурсію виробництвом, де розповіли та показали, як реалізуються виробничі процеси, зокрема, виробництво будівельних матеріалів ТМ Ceresit, ТМ Момент і TM Metylan, а також здійснюється контроль якості та впроваджуються інноваційні технології.
Журналісти ознайомилися із сучасним високотехнологічним виробництвом (від виготовлення до фасування та пакування) та обладнаною за усіма зразками та вимогами лабораторією, де не лише тестуються, а й розробляються нові рецептури будівельної продукції та здійснюється їхній кольороподіл.
Представники ЗМІ мали можливість особисто проконтролювати процес виробництва будівельних сумішей – від сировини до готового продукту, а також переконатися, що «Хенкель Баутехнік (Україна)» – одне із найкращих підприємств будівельної галузі, яке постійно дбає про якість продукції з метою задоволення вимог та потреб ринку.

Людмила ДЕМЧУК, Львів- Вишгород  

Довідка про компанію «Хенкель Баутехнік (Україна)»:

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» - виробник будівельних сумішей та систем утеплення ТМ CERESIT, шпалерних клеїв ТМ METYLAN, імпортер та постачальник побутових клеїв та будівельних сумішей ТМ «Момент». Асортимент продукції компанії нараховує більше 500 найменувань. В Україні компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» почала роботу 1998 року, з того часу звівши 4 заводи. «Хенкель Баутехнік (Україна)» відрізняється системним підходом, пропонуючи готові системи облицювання, теплоізоляції та опорядження фасадів, системи облаштування підлоги, гідроізоляції, гідрофобізації.

«Хенкель Баутехнік (Україна)» облаштувала мережу з 35 центрів Центрів комплектації Ceresit-Pro, що надають повний комплекс послуг з утеплення будівель за методом скріпленої теплоізоляції. Активно розвиваються Центри тонування Ceresit, де безпосередньо в місцях продажу можна затонувати фарби та штукатурки. Сьогодні в Україні діють 500 Центрів тонування.

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» активно розвиває комплексний соціально-освітній проект «Хенкель Академія». За підтримки Міністерства освіти та науки України, розроблені навчальні програми для студентів будівельних ВПУ по всій країні; діють 29 центрів підготовки спеціалістів в 21 області України.

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» веде активну освітню роботу з енергоефективності та комплексної термомодернізації, розповідаючи українцям про основи енергоефективності та правильної термомодернізації житла, а в 2018 році компанія отримала нагороду надійного партнера в рамках проекту IQ Energy, який розроблений і реалізується ЄБРР.

За свою історію компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» відзначена багатьма нагородами: «Вибір року», «Вища проба», «Кращий працедавець», «Золота якість», «Київська якість», «За кращу податкову дисципліну» тощо.


 



 
Теги та ключові фрази
ceresit ct44, церезит ct44
Більше новин за тегами
  • Хенкель
  • прес-тур


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.