Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

1296
24.06.2020р.
Будівельна премія: підсумки півріччя







 


 

Підведено підсумки першого півріччя у відборі Лауреатів премії «Український Будівельний Олімп-2020». Професійною нагородою у відповідних номінаціях відзначені наступні будівельні компанії та житлові комплекси.

ЗАБУДОВНИКИ

Інтеграл-Буд, Київ, Лідер будівельної галузі України

За 17 років роботи на ринку нерухомості компанія спроектувала і побудувала понад 70 об’єктів (тільки в столиці зараз ведеться будівництво 13-ти житлових комплексів). Забудовника відрізняють високі темпи та широка географія будівництва, вигідні ціни та довгострокові програми розстрочки, а також власні інвестиції в об'єкти, що зводить до мінімуму фінансові ризики покупців житла. У житлових комплексах БК «Інтеграл-Буд» передбачені власна повноцінна інфраструктура, а також поліпшені та ергономічні

планування квартир.

Comfort Life, Ірпінь, Девелопер року

Компанія з 10-річним досвідом роботи на вітчизняному ринку нерухомості, діяльність якої відрізняється масштабними проектами та високими темпами будівництва, відсутністю проблемних забудов та стабільністю, новими будівельними технологіями та командним професіоналізмом. Comfort Life пропонує заміське житло як гідну альтернативу столичної нерухомості, з високим рівнем комфорту та якості, унікальною сучасною архітектурою та розвиненою інфраструктурою, продуманим благоустроєм та сприятливою екологією.

LinevichGroup, Ірпінь, Європейський рівень будівництва: вишукана архітектура, якість та надійність

Девелоперська компанія з багаторічним досвідом роботи e сфері будівництва сучасних функціональних житлових комплексів впроваджує нові формати житла та успішно реалізує масштабні проекти в передмісті столиці, які відрізняються вдалим розташуванням, оригінальною архітектурною стилістикою, підвищеним комфортом, унікальними і різноманітними плануваннями квартир. Житлу цього забудовника також притаманні цінова доступність, надійність та довговічність.

Ukrpanel, Чернігів, Європейський рівень будівництва пасивних споруд та якісна продукція

Динамічна виробничо-будівельна компанія успішно впроваджує на українському ринку європейські технології будівництва пасивних СІП-будинків та виробляє СІП-панелі з

сучасного теплоізоляційного матеріалу BLACK PLAST Graffite. Компанія «Укрпанель» також зводить пасивні будинки за власною запатентованою технологією, яка забезпечує спорудам додаткову звукоізоляцію та пожежну безпеку.


НОВОБУДОВИ

ЖК BASA City, Київська обл., с. Ходосівка, Екологічне заміське житло: вдала локація, сучасні планування, благоустрій та безпека

Заміський малоповерховий житловий комплекс з власною інфраструктурою зводиться поруч з Печерським районом столиці, на березі озера, поблизу лісу. Основна особливість ЖК BASA City - різноманітність форматів житла: класичні квартири та сітіхауси з власним двориком, апартаменти з відкритими видовими терасами та просторі лофти з високими стелями. Забудовник планує встановити на території ЖК систему відеоспостереження та цілодобову охорону, а також облаштувати набережну місцями для спорту, воркауту, відпочинку, барбекю та риболовлі.

ЖК Гранд Бурже, Буча, Унікальна концепція сучасного житла: новітня архітектура, повноцінна інфраструктура, сприятлива екологія

Новобудова закритого типу зводиться в найближчому передмісті Києва і складається з декількох багатоповерхових будинків та власного торгово-розважального центру. Комплекс інтегрований в розвинену міську інфраструктуру, обладнаний підземним паркінгом та наземними паркувальними місцями. У будівництві висотних будівель застосовується сучасна каркасно-монолітна технологія, а також енергозберігаючі матеріали з високими тепло- і звукоізоляційними властивостями, що гарантує невисоку вартість обслуговування житла.

ЖК «Квадрат», Ужгород Регіональний проект року

Новий комплекс закарпатської компанії Traksler Development будується в найближчому екологічно чистому передмісті Ужгорода, інтегрований в розвинену міську транспортну і соціальну інфраструктуру. Проект передбачає зведення 6 будинків та 2 комерційних споруд, а також створення власної торгової та розважальної інфраструктури (дитячі та спортивні майданчики, зелені зони відпочинку, супермаркет, кафе, ресторан, аптеки і медичні установи). Планується, що територія комплексу буде закритою, вільною від машин, з цілодобовою охороною та відеоспостереженням.

ЖК «Найкращий квартал», Ірпінь, Масштабне будівництво: сучасний стиль, унікальне планування, сприятлива екологія

Житловий малоповерховий комплекс зводиться в лісовій еко-зоні за принципом таунхаусів і малоповерхових клубних будинків, в єдиному архітектурному стилі. Серед особливостей цього житла - панорамні вікна з видами на ліс, ландшафтний дизайн та зони барбекю, а також сучасні ергономічні планування квартир і пентхауси з відкритими терасами на останніх поверхах будинків. На території ЖК планується облаштування дитячих та спортивних майданчиків, створення паркомісць та цілодобова охорона.

ЖК на Прорізній, Гостомель, Масштабний проект заміського житла: сприятлива екологія, високий рівень благоустрою, якість та комфорт

Новобудова спроектована за європейськими стандартами, із застосуванням енергозберігаючих технологій та сучасних будівельних матеріалів, що гарантує житлу довговічність та невисоку вартість обслуговування. Головними перевагами цього масштабного комплексу, як і інших об'єктів компанії «Comfort Life», є зручна еколокація, поруч зі столицею, власна інфраструктура та охорона прибудинкової території, ландшафтний дизайн та паркінг.

КМ «Нова Конча-Заспа CRYSTAL», Київська обл., с. Ходосівка, Екологічне заміське містечко: інвестиційна привабливість і зручне розташування

Новий проект AVM Development Group, котеджне містечко загальною площею 22 га, має такі переваги сучасного заміського житла як еколокація поруч з лісом і озерами, інтегрованість в розвинену соціальну інфраструктуру та зручне розташування в найближчому передмісті, поруч з престижним районом столиці. Девелопер пропонує інвесторам можливість придбати ділянку або замовити будівництво котеджу, надає річну розстрочку, а також планує створення в містечку закритої території, автономного водопостачання та опалення.

ЖК Passаge Park, Ірпінь, Проект року: інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання

Компанія LinevichGroup розпочала будівництво нового 14-ти поверхового житлового комплексу у найближчому передмісті столиці, в центральному районі м. Ірпінь, поруч з парковою зоною та всіма необхідними для комфортного життя об'єктами міської інфраструктури. Забудовник планує реалізувати проект протягом двох років і на початковому етапі будівництва пропонує інвесторам вигідні умови придбання квартир з усіма перевагами житла бізнес-класу.

ЖК Riverside, Київська область, Зразковий стандарт сучасного житла: унікальна архітектура, повноцінна інфраструктура, екологічність та комфорт 

Затишний заміський комплекс вдало інтегрований в екосистему передмістя Києва і розташований поблизу транспортної та торгово-розважальної інфраструктури столиці. Згідно з проектом на території комплексу плануються місця для відпочинку, прогулянкові алеї, променад уздовж водного каналу з кафе, рестораном і пляжною зоною. Проектом також передбачено створення власної інфраструктури: торговий центр, громадський парк зі спортивними майданчиками, дитячий садок, торгові приміщення для магазинів, аптек, кафе, ресторанів, салонів краси та відділення пошти.

ЖК "Сирецькі сади", Київ, Краще житло для всієї родини

Комплекс комфорт-класу від БК «Інтергал-Буд» складається з чотирьох висоток різної поверховості та зводиться з монолітного залізобетону із застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій. Серед переваг ЖК - розвинена міська інфраструктура, паркова зона, авторський ландшафтний дизайн, а також стильні вестибюлі, оригінальні

сучасні планування квартир, великі балкони та лоджії з панорамним склінням. Забудовник надає можливість встановити систему «розумний будинок» та придбати квартиру з ремонтом.

Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою у 2006 році, щорічно нагороджуються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди.

 Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії http://www.stroyolimp.com.ua/

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами
  • підсумки півріччя


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.