Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

134
04.02.2023р.
Targi Kielce у Польщі – досягнення і перспективи

 




Упродовж двох днів, 1415 січня 2023 року, у польському місті Кельце уже  вдруге відбулася виставка «Дах», яка об'єднала покрівельників, бляхарів і теслярів не лише з Польщі, але й з Німеччини, Австрії, Словаччини, Франції. Усі вони приїхали сюди, щоб презентувати останні розробки покрівельної галузі та широкий асортимент сучасної продукції для даху    матеріалів, технологій та інструменту.

Понад 80 експонентів та понад 5000 відвідувачів, які знайшли багато нових розробок для конструювання кроквяної системи, зовнішнього покриття даху, аксесуарів для захисту покрівлі та професійного інструменту.

Свою продукцію на виставці презентували як великі й відомі вітчизняні та іноземні компанії, серед яких : Blachotrapez, Blachy Pruszyński, CB COROTOP, ITW (США), Jouanel (Франція), SVARCOVE (Чехія), PREFA (Австрія) , KrisMar, Dietrich та багато інших, так і невеликі підприємства та підприємці, які мають великі амбіції та плани.

Протягом двох днів покрівельники, бляхарі й теслі змагалися за призи вартістю майже 100 000 злотих, які фінансували стратегічний спонсор компанія Blachotrapez та срібний спонсор CB COROTOP.

Усі учасники виставки демонстрували свої навички та вміння правильно володіти інструментом та матеріалами, створюючи на своїх виставкових площах та експозиціях оригінальні та складні дахові конструкції, що свідчить про їхній високий професіоналізм, а також можливості й перспективи розвитку покрівельної галузі. І така увага до даху цілком виправдана, адже це надважлива конструкція будь-якої споруди, яка виконує  не лише захисну, а й естетичну функції.

Від правильно обраного виду й форми дахової системи, покрівельного матеріалу та аксесуарів залежить функціонування та довговічність усієї будівлі.

Ми спілкувалися з деякими учасниками Targi Kielce, які з великим задоволенням знайомили нас зі своїми експозиціями, показували свої новинки та ділилися планами на найближчу перспективу. 

Компанія  Blachotrapez спонсор виставки, директор з маркетингу Матеуш Малек:

Blachotrapez єдиний у Польщі виробник сучасної високотехнологічної дахівки, так званої BTR -системи, тобто покрівельний сталевий лист з камяним (скельним) покриттям. Матеріал – надзвичйно стійкий до шкідливих атмосферних впливів – різних опадів, вітру, ультрафіолету. Термін експлуатації такого покриття – до 80 років. До речі, ця технолгія запатентована компанією. Дахівка не потребує фарбування чи будь-якої іншої обробки. Окрім такого покрівельного листа, компанія пропонує надзвичайно естетичні та функціональні водостічні системи (прямокутні, округлі) відкритого та закритого типу, а також системи огорожі. Виробництво розташоване у містечку Бохня, неподалік Кракова.

Компанія працює з українськими покрівельниками, а з початком російської агресії активно надає допомогу українським військовим. У планах – продовжувати співпрацю у теперішніх умовах та підримувати українців.  

Blachy Zeminski  Себастьян Божко, менеджер:

Торгова марка Zeminski на ринку покрівель – 10 років. На власних виробничих площах, що у Замосцю, виробляємо покрівельний лист, штахетник з металу, «варшавське риштування», контейнери. Найпопулярніший у наших замовників виріб   бляха трапезова з якісного сталевого листа. Наші клієнти   здебільшого фізичні лособи, потреби та побажання яких ми намагаємось зажди виконувати у будь-яку пору року. Звичайно ж, у будівельний сезон роботи більше, однак ми намагаємось виробити більше покрівельної продукції, щоб  у несезон працювати стабільно та без перерв.

На виставку покладаємо великі надії  – сподіваємося «налапати» клієнтів, щоб розвивати конкурентоздатність нашої компанії.

Vmzink  – Мирослав Гембала, регіональний менеджер:

Компанія презентувала на виставці один із найшляхетніших та найдовговічніших покрівельних матеріалів на сьогодні –  титанцинк, якуий сама й продукує на своєму власному виробництві. Покрівлі з нашого матеріалу прикрашають будівлі не лише у Польщі,  але й за її межами, зокрема у Франції. Строк експлуатації матеріалу – до 100 років. Покрівля з титанцинку не потребує консервації, додаткового догляду, фарбування. Насправді це найкраще співвідношення ціна\якість на сьогодні. Покрівлі з титанцинку можна надати різних форм: прямокутних, трикутних, ромбоподібних тощо.  І найголовніше – така покрівля на дахах навіть складних конфігурцій виглядає шляхетно і красиво. Тому така покрівля має велике майбутнє, і ми впевнені у цьому.

Виставка Targi Kielce викликала велике зацікавлення у відвідувачів, які прибули не лише з усіх куточків Польщі. Загалом організатори та учасники форуму сподіваються, що такі зустрічі мають великі перспективи і стануть традиційними.

 

Людмила Демчук, Львів- Кельце

www: www.targikielce.pl
www: www.kielcekonferencje.pl

 

 

 

 

 

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.