Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
14.02.2022р.

Експеримент від уряду в містобудуванні – чому це погано?

Передумовою існування та розвитку ринку новобудов в Україні, та й Львові зокрема, є відносини між девелоперами та клієнтами. Вони побудовані на впевненості та довірі. Саме завдяки такому суспільному договору ринок не лише був стабільним протягом останніх 10 років, а й прогресував та розвивався.

 
11.02.2022р.

Літній чоловік збудував будинок, який обертається на 360°

Винахідник сам спроєктував і збудував яскраво-зелений будинок з червоним дахом. Будинок може обертатися на 360 градусів.

 
10.02.2022р.

Українцям запропонують дешеві кредити на житло та електромобілі:...

У січні-березні 2022 року в Україні стартує державна програма "Українська мрія", яка передбачає кредитування за ставкою 5% річних.

 
10.02.2022р.

Що буде з цінами на житло в Україні навесні ?

Минулого року найбільше подорожчали однокімнатні та двокімнатні квартири. Ще на 10% подорожчають квадратні метри в Україні вже навесні. Такі прогнози озвучили експерти з нерухомості.

 
08.02.2022р.

Поблизу Києва будують повністю автономний склад

Українська девелоперська компанія Alterra Group завершує будівництво нового складу JAM в смт Гостомель (за 10 км від столиці).

 
31.01.2022р.

Як ввести в експлуатацію приватний будинок, – роз’яснення Мінрегіону

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України надали роз’яснення про те, які кроки потрібно зробити для введення в експлуатацію приватного будинку. Відповідний алгоритм дій назвав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

 
31.01.2022р.

Які пакети документів необхідно подати і які нюанси слід врахувати...

Власне житло - мрія багатьох, але кожен обирає свій шлях для її здійснення. Хтось прагне якомога швидше стати власником оселі та вкладає гроші у вже готову нерухомість, а комусь до снаги організувати власний життєвий простір без історії попередніх господарів: інвестувати кошти у квадратні метри в новобудові або розпочати зведення власного будинку.

 
31.01.2022р.

Старт програми «Велика термрмодернізація»: 5000 багатоквартирноих...

Кабінет міністрів схвалив проект закону, який дасть змогу системно й оперативно розвивати програму енергомодернізації в Україна. Рішення ухвалено на засіданні уряду 23 грудня 2021 року.

 
31.01.2022р.

Будівельна галузь остаточно ожила. Що далі?

Після першого та найбільш «мертвого» локдауну пригальмувати довелося практично всьому бізнесу, і будівельний не став винятком. Перші кілька місяців через невизначеність та економічне «енергозбереження», все було в якомусь завислому стані. А далі рухи були надто обережними і загалом ситуація просувалася так-сяк – зі змінним успіхом, так би мовити.

 
17.01.2022р.

Чим ризикує бізнес, який не знає будівельних норм України: коли буде...

Власник як малого, так і великого бізнесу будує свою роботу, відштовхуючись від комплексу факторів. Головніші з них – законодавство України та портрет цільового клієнта. І саме на цих етапах починаються проблеми, які згодом впливають на прибуток проєкту.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.