Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
19.04.2023р.

Бізнесу дозволили переказувати валюту для участі у міжнародних...

Уряд рекомендував НБУ забезпечити здійснення валютних переказів українського бізнесу за їхню участь у близько 30 міжнародних виставках.

 
19.04.2023р.

Благодійний аукціон «СИЛА МИСТЕЦТВА»

22 квітня 2023 року о 18:00 у стінах Львівській національної філармонії, спільно з Академічним симфонічним оркестром INSO-Lviv та галереєю Home of Arts Lviv, за підтримки ВЕТЕРАН МЕДІА відбудеться благодійний аукціон «СИЛА МИСТЕЦТВА».

 
31.03.2023р.

В умовах війни: що відбувається у будівельному секторі

Ринок будівництва має великі перспективи та чекає оптимальних умов для реалізації відкладеного попиту. Коли ситуація у секторі покращиться та що потрібно для цього?

 
19.03.2023р.

Реформа містобудування: кому вигідно блокувати законопроєкт №5655 –...

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт №5655 щодо реформування сфери містобудування, після чого в засобах масової інформації почала ширитися агресивна кампанія противників законопроєкту. Всеукраїнська асоціація громад закликала "бути уважними і критичними" до інформації, що з'являється в ЗМІ навколо законопроєкту №5655, щоб не стати учасником маніпуляцій.

 
19.03.2023р.

На Львівщині переселенці зводять екобудинки з конопель

На Львівщині, у селі Горішнє, вимушені переселенці викупили закинуту ферму та створили екологічне виробництво, під час якого зводять будинки з конопель.

 
08.03.2023р.

Американські та європейські науковці виявили інгредієнт, завдяки...

Римський бетон у багатьох випадках виявився довговічнішим, ніж його сучасний аналог, який руйнується впродовж десятиліть. Дослідницька група, до якої увійшли науковці зі США, Італії та Швейцарії, проаналізувала 2000-річні зразки бетону, взяті з міської стіни в муніципалітеті Приверно, що у центральній Італії.

 
14.02.2023р.

Міжнародна виставка та конференція REBUILD UKRAINE 2023

Поки Збройні Сили нашої країни мужньо борються з агресором, українсько-британська виставкова компанія "Прем'єр Експо" започаткувала спеціалізовану виставку та конференцію ReBuild Ukraine, яка сприятиме відновленню нормального життя українських громад, постраждалих внаслідок війни.

 
10.02.2023р.

Продаж та оренда квартир: підсумки року і прогноз на 2023-й рік

Ринок нерухомості поступово відновлюється, а експерти бачать ознаки покращення ситуації і з продажем, і з орендою. Що може стати на заваді? Війна змусила мільйони українців переселитися в інші регіони або виїхати за кордон. Особисті та інвестиційні плани теж суттєво змінилися. Попит на нове житло впав на 90%, квартири на вторинному ринку не мають покупця.

 
10.02.2023р.

Про контроль дотримання якості будівництв у сейсмічних районах...

В Україні у Державних будівельних нормах закладається здатність опиратися землетрусам, враховується сейсмічна активність. Проте виникає питання, наскільки ефективно слідкують за якістю виконання таких проектів.

 
10.02.2023р.

Первинний ринок нерухомості суттєво просів, але забудовники...

Попри те, що попит на житло суттєво знизився, особливо на первинному ринку, забудовники намагаються завершити чи хоча б довести до певної стадії проекти, розпочаті до повномасштабного вторгнення.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.