Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
31.08.2011р.

На ремонт харківських доріг піде 200 млн. гривень

На реконструкцію вулично-дорожньої мережі в Харкові цього року передбачено 209,8 млн. грн, у тому числі 99,5 млн. грн. за рахунок місцевої позики.

 
31.08.2011р.

Міська рада Івано-Франківська затвердила процедуру капітальних ремонтів будинків

22 серпня 2011 року Івано-Франківська міська рада прийняла рішення про дольову участь власників квартир у капітальному ремонті житлових будинків міста. Так, з 1-го січня 2012 року капітальний ремонт житлового фонду міста здійснюватиметься виключно на умовах співфінансування.

 
31.08.2011р.

В Україні побудують перший будинок із «сонячним дахом»

Сонячні батареї, котрі будуть виробляти 36 тисяч кіловат-годин електроенергії на рік, планують встановити на даху великого запорізького бізнес-центру. Реалізовуватиметься проект німецькою компанією.

 
30.08.2011р.

Компанія «Сервус»: 150 будинків - це тільки початок!

Сьогодні у компанії «Сервус» своє велике свято – побудовано 150 будинків по канадській технології. І це все за 4 роки існування будівельної компанії.

 
30.08.2011р.

У Львові відремонтують два будинки на проспекті Свободи

Два будинки на пр. Свободи у Львові, №41 і №43, обрано для пілотного проекту з комплексного ремонту. Вибрали саме їх, бо це – самісінький центр Львова біля Оперного театру, де буде розташована фан-зона під час Євро-2012.

 
30.08.2011р.

Вул. Фредра у Львові відремонтують до 14 вересня

У Львові підприємці долучаються до ремонту вулиць. Зокрема за кошти підприємців ремонтують вул. Фредра. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міської ради. Її ремонт планують завершити до 14 вересня.

 
30.08.2011р.

Компанія FAKRO представила новинки

Компанія FAKRO, лідер на українському ринку дахових вікон, представила новинки, призначені для професійної комплектації даху – комір для комина і технічну сходинку.

 
30.08.2011р.

XIV міжнародна виставка «Аква-Терм Київ 2012»

За десять місяців до старту 14-ї міжнародної виставки інженерного обладнання «Аква-Терм Київ 2012» свою участь в ній вже підтвердили близько 150 компаній.

 
30.08.2011р.

Припливно-витяжні вентиляційні системи Прана

Дозволяють використовувати тепло повітря, що видаляється з будинку, для нагріву свіжого повітря, що забирається з вулиці. Дане вентиляційне обладнання дозволяє досягти коефіцієнт утилізації тепла до 70 %.

 
29.08.2011р.

Модульна металочерепиця Bulat® будь-яких типорозмірів

Модульна металочерепиця відрізняється естетичним зовнішнім виглядом, міцністю, екологічної чистою, легкістю комбінування для різноманітних видів покрівлі.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.