Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
26.08.2011р.

У Бурштині до Дня незалежності реконструювали басейн

У містечку Бурштин на Івано-Франківщині відновили старий басейн "Дельфін". Реконструкцію спортивної споруди профінансували ПАТ «Західенерго» та енергокомпанія ДТЕК.

 
25.08.2011р.

Комісія з Польщі перевірила реставраційні роботи на Личаківському...

Сьогодні, 25 серпня, у Львові працює польська комісія, яка оцінює якість виконання реставраційних робіт на Личаківському цвинтарі та у Вірменській церкві.

 
25.08.2011р.

Завершено будівництво першої черги злітно-посадкової смуги...

Перший етап будівництва штучної злітно-посадкової смуги ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» завершено. Роботи проводяться ТОВ «Дорожне будівництво «Альтком», повідомили в прес-службі компанії.

 
25.08.2011р.

Засоби для ремонту поверхонь з дерева ДСП, MDF, фанери

Крейда для подряпин, м'який і твердий віск.

 
25.08.2011р.

Кімнатний рекуператор повітря RylkAir

Пристрій, що здійснює повний обмін повітря не погіршуючи при цьому теплових параметрів у приміщенні, при мінімальних затратах електроенергії.

 
25.08.2011р.

Вулицю Фредра у Львові перекриють до 14 вересня

З 25 серпня до 14 вересня у Львові рух транспорту на вулиці Фредра буде перекрито.

 
23.08.2011р.

З 25 серпня вул. Пасічна у Львові буде закрита впродовж п’яти ночей

У зв’язку з реконструкцією вулиці, а також заміною інженерних мереж, вулиця Пасічна у Львові з 25 серпня буде перекрита для руху транспорту впродовж 5-ти ночей.

 
23.08.2011р.

25 серпня у Залізничному і Шевченківському районах Львова не буде води

Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», 25 серпня на вул. Юнаківа проводитимуть переврізки новозбудованої ділянки водопроводу.

 
23.08.2011р.

У Львові відремонтували 1771 покрівлю і 755 під'їздів

Ремонти житлового фонду частково проводять за капіталовкладення ЛКП житлового фонду. Цього року міські ЛКП вклали у ремонт 7,2 млн. гривень.

 
23.08.2011р.

КМДА ініціюватиме припинення будівництва на вул. Маяковського

Київською міською державною адміністрацією будуть вжиті всі заходи для припинення будівництва на вул. Маяковського, повідомив голова КМДА Олександр Попов під час брифінгу.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.