Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
30.06.2011р.

Львів може стати першим містом у світі, в якому тепло стане...

Після скасування рішення про двоставковий тариф Львів може стати першим містом у світі, в якому тепло стане безкоштовним.

 
30.06.2011р.

УЕФА на Евро-2012 заработает больше, чем на Евро-2008

По предварительным расчетам, УЕФА надеется заработать на Евро-2012 больше, чем на предыдущем первенстве - 1,355 млрд. евро

 
30.06.2011р.

Одобрены рекомендации по строительным нормам при проектировке

В Министерстве регионального развития и строительства (Минрегионстрое) одобрили документ о применении строительных норм в части определения категории сложности объектов строительства для дальнейшего проектирования и экспертизы.

 
23.06.2011р.

Новый цементный завод

Французская компания Vicat намерена построить цементный завод в Шаргородском районе Винницкой области

 
23.06.2011р.

Скайбокси арени Львова вмістять 168 віпів

На львівській євроарені тривають оздоблювальні роботи 4 та 5 поверхів. Саме на них будуть розміщені корпоративні ложі, інакше кажучи скайбокси...

 
16.06.2011р.

У Львові гаряче водопостачання відновлять усім, крім боржників

До кінця тижня буде відновлено подачу гарячої води всім споживачам підприємства.

 
16.06.2011р.

Кабмин закупит счетчики тепла для многоэтажек

В госбюджете на 2012 год будет заложено 3,3 млрд. грн. на покупку счетчиков тепла для 180 тыс. многоэтажных домов (80% жилого фонда) — об этом сообщил вице-премьер-министр Андрей Клюев.

 
16.06.2011р.

16-17 червня у Львові відбудеться міжнародна конференція і біржа...

Як розповіли в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, на конференцію запрошено представників міських рад усіх обласних центрів України, вищих навчальних закладів, проектних організацій та компаній, які спеціалізуються на виконанні робіт з відновлення житлових будинків.

 
15.06.2011р.

Львівська міська рада готує положення про приватизацію землі для...

Депутати Львівської міської ради готують проект нового положення про приватизацію земельних ділянок під приватними житловими будинками. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив депутат Львівської міськради, голова постійної депутатської комісії землекористування Олег Махніцький.

 
14.06.2011р.

У Тернополі будуватимуть доступне житло за ціною 3900 грн за кв м

У Тернополі презентували проект «Будівництво житла за зниженими цінами». Згідно з проектом тернополяни матимуть змогу придбати житло за цінами, значно нижчими за ринкові – це 3900 гривень за квадратний метр.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.