Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
07.06.2011р.

Луччани мають самі дбати про дашки під'їздів

Заступник міського голови Лариса Соколовська вважає, що мешканці будинків мають самі подбати про дашки під'їздів будинків.

 
07.06.2011р.

Суркіси погрожують залишити Львів без води

ПАТ "Львiвобленерго" може припинити з 7 червня електропостачання для насосних станцiй комунального пiдприємства "Львiвводоканал" у зв'язку iз заборгованiстю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської міської ради.

 
07.06.2011р.

У "Нафтогазі" обіцяють: людям тарифи не піднімуть

Тарифи на газ для населення підвищуватися не будуть. Про це заявив голова правління "Нафтогазу" Євген Бакулін у понеділок в ефірі "5 каналу", відповідаючи на питання, чи будуть підніматися ціни на газ для населення.

 
07.06.2011р.

У Львові затвердили норми водопостачання для мешканців, які не мають лічильника

Місто перезатвердило норми водопостачання для мешканців, які не мають лічильника. Фактично норми залишились на рівні попередніх років.

 
07.06.2011р.

На ремонт житлового фонду України треба стільки, як на Олімпіаду, -...

«Люди не почнуть створювати об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, поки будинок не буде відремонтований, - дах, підвал, утеплення. Якщо держава даватиме підтримку в цьому, тоді створюватимуть ОСББ. Місцеві органи самі цього не зроблять», - зазначив 3 червня в ефірі шоу «Шустер Live» депутат Івано-Франківської міської ради, керівник громадської організації «Громадський форум» Юрій Соловей.

 
06.06.2011р.

«Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води у 711 будинків.

ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води у 711 будинків.Це весь Галицький, Шевченківський, Личаківський район, та весь Сихівський мікрорайон.

 
06.06.2011р.

На Львівщині 77 об’єктів незавершеного будівництва готові на 70%

У Львівській області питома вага об’єктів незавершеного будівництва – багатоквартирних житлових будинків зі ступенем будівельної готовності понад 70% становить 77 об’єктів (38,7%), в межах 30-70% - 43 об’єкти (21,6%), та зі ступенем готовності до 30% - 79 об’єктів (39,7).

 
06.06.2011р.

Депутати дозволили виселяти боржників

Народні депутати проголосували за закон, який фактично дозволяє виселяти боржників із їхніх квартир. Законопроект про захист прав кредиторів та споживачів фінансових послуг парламент підтримав у першому читанні.

 
01.06.2011р.

Проти «Луцьктепло» порушено кримінальну справу

Підприємство «Луцьктепло» незаконно отримало субвенцію з держбюджету у 2008-2009 рр. на 238 тис. грн. За даним фактом прокуратура порушила кримінальну справу.

 
01.06.2011р.

Рівненські депутати звернулися до Кабміну щодо капремонтів...

Рівненська міська рада сьогодні, 31 травня, на сесії підтримала звернення до Кабміну з проханням відтермінувати до початку наступного року дію рішення, яке забороняє капітальні ремонти об’єктів ЖКГ за відсутності документа на право власності об’єкта у замовника ремонтних робіт.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.