Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
26.04.2011р.

Президент хоче, щоб регіони вчилися у Києва

Президент Віктор Янукович доручив проаналізувати причини зростання заборгованості населення за компослуги та врахувати досвід КМДА із запровадження 10% знижки за своєчасну сплату за послуги

 
21.04.2011р.

100 номерів «БудЕксперту» за 99 грн!

Відтепер для зручності тих, кому потрібна інформація про будівництво та ремонт, Ви можете придбати диск з архівними номерами газети «БудЕксперт» за 2010 рік (54 випуски) та підписатись на PDF-передплату на поточний рік.

 
21.04.2011р.

"Київенерго" розпочала будівництво підстанції "Московська"

ПАТ "Київенерго" розпочала будівництво нової підстанції 110/10 кВ "Московська" з лінією електропередачі 110 кВ. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба компанії.

 
21.04.2011р.

На Волині розпочато провадження проектів з енергозбереження у сфері...

Нещодавно у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України під головуванням заступника Міністра Григорія Семчука відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Досвід реалізації проектів та кращі практики щодо енергозбереження у житлово-комунальному господарстві України».

 
21.04.2011р.

У Тернополі замість квартир людям даватимуть землю під будівництво

Тернопільські депутати на останній сесії міської ради передали 13 гектарів землі для ведення садівництва громадській організації «Садово-городнє товариство «Калиновий цвіт». Людям, які очікують на квартири, буде запропоновано земельну ділянку у цьому товаристві.

 
21.04.2011р.

На Рівненщині збудують один з найбільших в Європі заводів з...

Агропромисловий холдинг "Інсеко" на базі Бабинського цукрового заводу в Гощанському районі Рівненської області планує налагодити виробництво біогазу з силосу кукурудзи та жому. Він вироблятиме 40 млн куб. м метану на рік.

 
21.04.2011р.

Журнал "Власний бізнес" запустив проект Vlasbiz.net

VlasBiz.net - це франчайзинговий портал журналу "Власний бізнес" створений для надання вичерпної інформації компаніям, що працюють у сфері франчайзингу, вендингу та шукають партнерів або які цікавляться актуальними франчайзинговими пропозиціями.

 
20.04.2011р.

Будівельна галузь Рівненщини переживає колапс, — експерт

Будівельники не можуть отримати дозвільні документи. Експерти кажуть: причина — нове законодавство.

 
20.04.2011р.

За квартал в Україні вироблено на 3,8% елекроенергії більше, ніж торік

За 3 місяці 2011 року обсяг виробництва електричної енергії електростанціями, які входять до ОЕС України, досяг 53 392,0 млн кВт∙г, що на 1 961,6 млн кВт∙г або на 3,8% більше порівняно з 2010 роком.

 
20.04.2011р.

Домогтися зниження ціни на газ для населення можна тільки через суд

Єдиним легальним механізмом домогтися зниження ціни на газ для населення є судове рішення, і профспілки мають об’єднатися, аби домогтися позитивного рішення суду.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.