Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
20.11.2022р.

В Україні схвалили підвищення тарифів на електроенергію: скільки...

У п'ятницю, 18 листопада, під час засідання Національної комісії схвалили проєкти ухвал про затвердження нових тарифів на електроенергію. 2023 року в Україні підвищаться тарифи на передачу та диспетчеризацію електроенергії.

 
14.11.2022р.

Як зігрітися вдома — досвід японців, які постійно живуть без опалення

Централізоване опалення в будинках є, але економні японці обходяться без нього. При цьому місцеві жителі стверджують, що вони себе почувають комфортно і не мерзнуть. У цьому їм допомагають певні хитрощі. Ми перерахуємо основні з них.

 
08.11.2022р.

Експартнер Василя Хмельницького інвестує €100 млн у скляний завод в...

Валерій Кодецький вкладає великі гроші в ринок, який впаде в цьому році мінімум у два рази. Але йому вдасться заробити, якщо він правильно спрогнозував, коли закінчиться війна.

 
07.11.2022р.

Німеччина і Данія запускають проєкт із вітроенергетики

Мета проєкту — зменшити залежність від російського газу. Уряди Німеччини і Данії узгодили запуск масштабного вітроенергетичного проєкту у Балтійському морі.

 
07.11.2022р.

У Японії винайшли шиби для вікон-сонячні панелі

Група дослідників із Японії презентувала незвичайні, майже невидимі сонячні панелі. Вони бездоганно пропускають світло, а тому їх можна встановлювати замість звичайних шибок у вікна.

 
29.10.2022р.

Електроенергія, вугілля, газ: як пройде опалювальний сезон із...

Експерти вважають, що з настанням холодів споживання електроенергії в Україні зросте, тому доведеться імпортувати електроенергію з Європи, а також подбати про достатні запаси вугілля та природного газу.

 
29.10.2022р.

Back in USSR: в Україні знову почнуть будувати серійне житло за типовим...

Кабінет міністрів затвердив порядок розроблення, здійснення експертизи та застосування проєктів повторного використання у будівництві. Про це повiдомив голова уряду Денис Шмигаль. "Це дозволить пришвидшити будівництво та здешевити його вартість", – цитує Шмигаля пресслужба уряду.

 
29.09.2022р.

У Кабміні розповіли про готовність України до опалювального сезону

Ключове завдання на найближчі тижні - вийти на 100% готовність до опалювального сезону Готовність України до початку проходження опалювального сезону становить 88%. Про це повiдомляє пресслужба Кабінету міністрів.

 
29.09.2022р.

BGV Group Management запустила новий щебеневий завод на Житомирщині

BGV Group Management, інвестиційна компанія, яка розвиває бізнеси та проєкти в гірничодобувній галузі, запустила новий щебеневий завод на Житомирщині. Про це повiдомив член ради директорів BGV Group Management Сергій Войцеховський.

 
28.09.2022р.

Коли включать опалення в Україні: дата і особливості опалювального...

Опалювальний сезон в Україні, не дивлячись на війну, збираються почати вчасно. Українців попереджають, що опалювальний сезон 2022-2023 буде найскладнішим за останні 30 років, оскільки ворог обстрілює енергетичну інфраструктуру. Але ми всі сподіваємося, що в квартирах цієї зими буде тепло.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.