Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
15.07.2022р.

АСФАЛЬТ, СІЛЬ І ЛЬОН. ЯКІ НОВІ ЗАВОДИ ПЛАНУЮТЬ ЗАПУСТИТИ НА ЛЬВІВЩИНІ

На Львівщині планують запустити низку підприємств, і деякі з них запрацюють ще цього року. Так, нині триває будівництво чотирьох заводів в області. На якому вони етапі, коли зможуть повноцінно запрацювати та скільки робочих місць створити.

 
15.07.2022р.

ІРЛАНДСЬКИЙ ВИРОБНИК БУДМАТЕРІАЛІВ ПЛАНУЄ СТВОРИТИ НА ЛЬВІВЩИНІ 600...

рландська компанія з виробництва теплоізоляції та будівельних матеріалів Kingspan планує створити підприємство на Львівщині. Зокрема виробник має намір інвестувати 200 мільйонів євро в новий кампус будівельних технологій в Україні та планує створити близько 600 робочих місць. Про це повідомили у Львівській ОВА.

 
15.07.2022р.

Житло для переселенців: які варіанти розселення громадян пропонує...

Українці, чиє житло було зруйноване внаслідок військових дій, чекають на компенсацію від держави. Вони подали заявки на отримання нового тимчасового житла, проте про терміни забезпечення даху над головою громадянам поки що ніхто не говорить.

 
07.07.2022р.

В Україні планують побудувати 7,1 гігават нових потужностей зеленої...

Зелена трансформація буде в центрі післявоєнного відновлення України. Мета - побудувати 7,1 ГВт нових потужностей відновлюваних джерел енергії. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко під час експертної дискусії високого рівня "Зелена енергетика для відновлення післявоєнної України" ("Renewables to power post-war Ukraine"), повідомили в Міненерго.

 
07.07.2022р.

Швейцарія інвестуватиме в українські кліматичні проєкти "зеленого"...

Швейцарія після перемоги України у війні інвестуватиме у реалізацію українських державних та приватних кліматичних проєктів "зеленого" відновлення. Відповідну угоду підписало в Лугано, де проходить Конференція з питань відновлення України, повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

 
13.06.2022р.

Зеленський пропонує прибрати панельні будинки в Україні під час...

резидент Володимир Зеленський пропонує розглянути можливість прибрати по всій країні панельні будинки під час післявоєнного відновлення України. Про це Зеленський заявив під час поїздки до Харківської області.

 
13.06.2022р.

Зеленський пропонує прибрати панельні будинки в Україні під час...

резидент Володимир Зеленський пропонує розглянути можливість прибрати по всій країні панельні будинки під час післявоєнного відновлення України. Про це Зеленський заявив під час поїздки до Харківської області.

 
07.06.2022р.

Хто може не платити за комуналку під час війни: пояснення Мінрегіону

Громадянам України можуть зробити перерахунок оплати за комунальні послуги, якщо вони доведуть, що були відсутніми у своїх квартирах понад 30 днів з початку воєнного вторгнення росії.

 
07.06.2022р.

Ринок нерухомості під час війни: державна підтримка для відновлення економіки

Попри війну в України, яка триває вже понад 100 днів, на ринку нерухомості проглядаються перші позитивні зміни. Наразі вони спостерігаються у відносно безпечних регіонах країни. Та навіть такий здвиг важливий для підтримки національної економіки.

 
07.06.2022р.

Хто та як перетворює занедбані будівлі Івано-Франківська на затишне...

У березні урбаністична лабораторія METALAB запустила ініціативу "Ко-Хати". Мета проєкту – створювати комфортне житло для тих, хто був змушений покинути власну домівку через вторгнення російської армії.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.