A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Продаємо Промислові секційні ворота | Компанія МС Україна
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
123
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

Теги порталу
Теги порталу
Ви ще не пробували шукати інформацію за тегами?
У нас це зручно
Новини від RedTram
Новини від RedTram
Промислові секційні ворота
Промислові секційні ворота
17.04.2018р. | #7462
Пропозиція не чинна
МС Україна
Україна, Львівська обл.
Актуальна до: 17.05.2018р.
Розміщена 18.12.2013
Поновлена 17.04.2018
Переглядів Всього: 7176 | За 30 днів: 7033
Відповідей: 0

Промислові секційні ворота
Промислові секційні ворота DoorHan серії ISD01 виготовляються з сендвіч-панелей, товщиною 40мм. Торсіонний механізм воріт розрахований на інтенсивну експлуатацію і витримує від 50 до 100 тисяч циклів відкривання / закривання, а два сталевих троса мають семиразовий запас міцності. Торсіонний механізм, який застосовується для врівноваження полотна воріт, може встановлюватися за допомогою системи Quick Fix, яка є унікальною розробкою компанії DoorHan - вона дозволяє максимально прискорити час монтажу (в 4 рази в порівнянні з аналогами, пропонованими на ринку воріт).

Спеціальна конструкція сендвіч-панелей забезпечує термо-і звукоізоляцію воріт, а встановлена по периметру полотна воріт система ущільнювачів робить їх герметичними. Встановлення на ворота термостійкого нижнього профілю із застосуванням технології Т-bridge ефективно перешкоджає проникненню холоду в приміщення.
Промислові секційні ворота DoorHan безпечні в експлуатації, незалежно від інтенсивності використання. Це забезпечується за рахунок застосування в їх конструкції спеціальних пристроїв від розриву тросів і пружин. Механізм захисту від розриву троса, обладнаний захисним кожухом, встановлюється в якості нижнього кронштейна на полотно. У разі виходу з ладу троса, механізм зупиняє рух полотна воріт, фіксуючись в направляючій. Така багаторівнева система безпеки, а також пристрій від розриву пружини запобігають падінню полотна воріт.
Для природного освітлення внутрішнього простору приміщення, ворота виконуються комбінованими з сендвіч-панелей і панорамних секцій.

Загальна конструкція секційних воріт являє собою полотно, систему врівноваження полотна (пружинно-торсіонний механізм) і систему направляючих.
Полотно воріт складається з горизонтально розташованих сендвіч-панелей, які виготовляються на автоматичних лініях європейського виробництва. Вони являють собою два сталевих листа, заповнених пінополіуретаном. Сталеві листи не завальцовані один з одним, завдяки чому не утворюється «місток холоду», що запобігає промерзанню воріт на стиках. Сендвіч-панелі з'єднані між собою спеціальними петлями, кріплення яких посилені сталевими пластинами, що забезпечують підвищену міцність з'єднань і збільшують жорсткість і зламостійкі конструкції воріт. Для забезпечення герметичності з'єднання панелей на їх стиках встановлений негігроскопічний ущільнювач - Енергофлекс.
Теги для пошуку: ворота, секційні ворота, промислові ворота, гаражні ворота, автоматичні ворота, ворота, секционные ворота, промышленные ворота, гаражные ворота, автоматические ворота.
Теги та ключові фрази
секційні ворота, гаражні ворота, ворота
Більше пропозицій за тегами
Контактна особа: Андрій, МС Україна - Директор
Мови якими може спілкуватися особа:
Телефони:
Контакти цієї компанії для Вас не доступні
Дізнатись про пакети порталу Замовити пакет
Електронна пошта: Приховано (надішліть повідомлення з сайту)

Контактуєте з компанією? Повідомте, що знайшли контакти на
www.budexpert.ua



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Компанії, що пропонують подібну продукцію
  Смиковський А.М. Україна, Київська обл.
Двері, замки, перегородки
  Санпол Украина Україна, Київська обл.
Опалення, газопостачання
Більше компаній за тегами
 
 

Статті

В 1999 г. в Украине появилось представительство известного немецкого концерна Hörmann. Тогда застройщики и владельцы недвижимости узнали, что такое безупречное качество и продуманный дизайн.

Більше статей за тегами
Новини
Централізоване опалення в будинках є, але економні японці обходяться без нього. При цьому місцеві жителі стверджують, що вони себе почувають комфортно і не мерзнуть. У цьому їм допомагають...

Згідно з даними органів місцевого самоврядування, на кінець минулого року було зафіксовано понад 450 тис. тонн будівельних відходів від руйнувань.

Більше новин за тегами
При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.