Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры

 


Программа БудЭксперт
Программа БудЭксперт
БудЭксперт от 23.11.2013
Кредит на приобретение недвижимости на вторичном рынке, металлопластиковые окна и входные двери
БудЭксперт от 09.11.2013
Покупка жилья во Львове, кредит на энергосбережение, теплый пленочный пол
БудЭксперт от 26.10.2013
Программа ипотечного кредитования жилья, солнечные коллекторы
БудЭксперт от 12.10.2013
Кредит под залог имущества, утепление жилья экологически чистой фитоплитой из камыша
БудЭксперт от 28.09.2013
Ограничение наличных расчетов, теплоизоляция крыши минеральной ватой
БудЭксперт от 21.09.2013
Теплое жилье на рынке недвижимости, конденсационный газовый и твердотопливный котлы
Крыша - Кровельные материалы
Укладка металлочерепицы, утепление
Крыша - деревянная конструкция
Обработка древесины, кровельный пирог
Кирпич как строительный материал
Производство, технические характеристики
Рынок каминов
Топливо для каминов, обслуживание, дизайн
Металлопластиковые окна
Производство, выбор, эксплуатация
Брусчатка
Производство, укладка, дизайн
Солнечные коллекторы
Принцип действия, монтаж, обслуживание
Как установить бассейн собственноручно и только за час?
Установка и уход
Двери - визитная карточка помещения
Установка и уход
Утепление дома пенопластом
Эксплуатация и уход
Утепление зданий
Утеплительные материалы, технологии, виды утеплителей
Канализация частного дома
Описание, требования, монтаж
Автоматические гаражные ворота
Типы, конструкция, автоматика ворот
Электроинструменты
Дрели, лобзики, болгарки, перфораторы, шуруповерты
Кафельная плитка
Проверка качества, укладка, уход
Умный дом
Проектирование системы, управление, безопасность
Фильтры для воды
Виды фильтрации, разновидности, производители и цена
Водоотведение и хранение воды
Трубы, баки для воды
Мансардные окна
Конструкция, аксессуары, пользование
Натяжные потолки
Виды, монтаж, отделка, стоимость и уход
Выбор душевой кабины
Тип кабины, установка, уход
Выбор камина
Топки, облицовки, аксессуары, обслуживание
Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?

9387
21.07.2016р.
Інтернетизація як нові можливості для будівельного ринку

Глобальна інтернетизація не просто змінила комунікацію між людьми, вона розсунула межі можливостей, прискорила поширення інформації і так чи інакше почала диктувати свої умови ведення бізнесу. Не тільки в Інтернеті, будь-якого бізнесу.

 

Планшети і смартфони привчили користувача до того, що будь-яка інформація доступна миттєво. Один за одним з'являються додатки і стартапи, що надають послуги, які продають товари або вирішують проблему користувача в найкоротші терміни. Те, що ще вчора здавалося надмірністю - замовлення їжі з ресторану, продуктів з супермаркету, виклик пральні або хімчистки додому - сьогодні цілком буденні сервіси, більшістю з яких хоч раз в житті але користувався кожен.

 

Інтернет щільно увійшов в усі сфери бізнесу, не виключенням став і будівельний ринок. Ще недавно було складно уявити, як можна вибрати і купити в Інтернеті покрівлю, бетон, бруківку або фарбу. Сьогодні це не проблема. Спеціалізована платформа ibud.ua для покупки будівельних матеріалів дозволяє вибирати і купувати все необхідне для будівництва, ремонту та облаштування присадибних ділянок на одному сайті, не обмежуючи при цьому покупця асортиментом декількох брендів і постачальників.

 

Принцип роботи ibud.ua

 

Виробники, дилери і торгуючі компанії об'єднані на одній платформі з метою дати покупцеві широкий і різноманітний асортимент товарів і послуг в сфері будівництва та облаштування будинку. Сьогодні в каталозі ibud.ua представлені 140 тис. унікальних товарів, кожен з яких продають десятки компаній в різних регіонах країни. Вся продукція представлена ​​в структурованому каталозі, що значно скорочує час пошуку необхідного товару.

 

Зрозуміло, для того щоб купити бітумну покрівлю або, наприклад, замовити ворота для гаража, не достатньо просто знайти цей товар в каталозі. Купівля будівельних матеріалів - процес складний, що включає в себе вивчення, порівняння, вибір, підбір супутніх товарів, замовлення послуги з монтажу або доставки, і вже потім власне покупку.

На допомогу покупцеві на платформі представлені оглядові статті, інструкції по монтажу або установці, інструкції до матеріалів, а сторінка товару містить докладний опис, характеристики та фото. Там же зібрані всі компанії, що продають даний товар або послугу, можна порівняти ціни і умови продажу, вибравши найбільш вигідну пропозицію.

 

Чому вигідно купувати через ibud.ua

 

На відміну від традиційного будівельного магазину, користувач не обмежений вибором, який лімітується місткістю стелажів. При всьому бажанні жоден супермаркет не зможе утримувати та обслуговувати такий асортимент товарів: стежити за умовами зберігання, забезпечувати своєчасну доставку на об'єкт. Крім того, ціна на товари у великих магазинах фіксована, щоб заощадити, покупець часто віддає перевагу акційному товару, який не завжди буде відповідати бажаному.

 

На ibud.ua представлені вузькоспеціалізовані компанії, покупка у яких дає покупцеві можливість отримати професійну консультацію, знижку на великому обсязі, а також додаткові бонуси у вигляді сервісного обслуговування. У більшості випадків такі компанії роками працюють з одним і тим же підрядником, які займаються укладанням підлог, покрівлі або кладкою клінкерної цегли, а значить, можуть поручитися за якість робіт. 


В каталозі платформи ibud.ua ціна на товар може бути нижче магазинної не тому, що продукція неліквідна, знижена в ціні або ж залежала. Продаж через Інтернет позбавляє від необхідності возити товари зі складу в магазин, а звідти доставляти покупцеві, орендувати великі площі для демонстрації всього асортименту. На вимогу компанія замовить необхідну продукцію у постачальника і доставить покупцеві.

 

Асортимент товарів на платформі настільки різноманітний, що це дає можливість не відвідувати кілька магазинів у пошуках потрібного, а вибрати все на одному сайті. І не важливо, буде це мішок суміші для заливки підлог, продукція Кнауф Ротбанд, голландська плитка ручного формування або італійська сантехніка - в каталозі представлені товари різних напрямків і різних цінових сегментів.

 

Платформа ibud.ua адаптована для користування на планшетах і смартфонах, отримати доступ до інформації можна з будь-якого пристрою. Вибір будівельних матеріалів і підбиття кошторису на ремонт перестали бути обтяжливим і виснажливим заняттям. Вибирайте шпалери під час ланчу в кафе, порівнюйте ціни на будівельні матеріали, не виходячи з офісу; балуйте себе приємними дрібницями для декору, не покидаючи квартиру в дощову погоду. Робіть свій будинок комфортним і красивим легко і з задоволенням!

 

Теги и ключевые фразы

Більше новин за тегами
  • Інтернетизація
  • Планшети
  • смартфони
  • вузькоспеціалізовані компанії
  • Асортимент товарів


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати






При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.