Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры

 


Программа БудЭксперт
Программа БудЭксперт
БудЭксперт от 23.11.2013
Кредит на приобретение недвижимости на вторичном рынке, металлопластиковые окна и входные двери
БудЭксперт от 09.11.2013
Покупка жилья во Львове, кредит на энергосбережение, теплый пленочный пол
БудЭксперт от 26.10.2013
Программа ипотечного кредитования жилья, солнечные коллекторы
БудЭксперт от 12.10.2013
Кредит под залог имущества, утепление жилья экологически чистой фитоплитой из камыша
БудЭксперт от 28.09.2013
Ограничение наличных расчетов, теплоизоляция крыши минеральной ватой
БудЭксперт от 21.09.2013
Теплое жилье на рынке недвижимости, конденсационный газовый и твердотопливный котлы
Крыша - Кровельные материалы
Укладка металлочерепицы, утепление
Крыша - деревянная конструкция
Обработка древесины, кровельный пирог
Кирпич как строительный материал
Производство, технические характеристики
Рынок каминов
Топливо для каминов, обслуживание, дизайн
Металлопластиковые окна
Производство, выбор, эксплуатация
Брусчатка
Производство, укладка, дизайн
Солнечные коллекторы
Принцип действия, монтаж, обслуживание
Как установить бассейн собственноручно и только за час?
Установка и уход
Двери - визитная карточка помещения
Установка и уход
Утепление дома пенопластом
Эксплуатация и уход
Утепление зданий
Утеплительные материалы, технологии, виды утеплителей
Канализация частного дома
Описание, требования, монтаж
Автоматические гаражные ворота
Типы, конструкция, автоматика ворот
Электроинструменты
Дрели, лобзики, болгарки, перфораторы, шуруповерты
Кафельная плитка
Проверка качества, укладка, уход
Умный дом
Проектирование системы, управление, безопасность
Фильтры для воды
Виды фильтрации, разновидности, производители и цена
Водоотведение и хранение воды
Трубы, баки для воды
Мансардные окна
Конструкция, аксессуары, пользование
Натяжные потолки
Виды, монтаж, отделка, стоимость и уход
Выбор душевой кабины
Тип кабины, установка, уход
Выбор камина
Топки, облицовки, аксессуары, обслуживание
Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?

2233
31.01.2019р.
Визначені кращі компанії та новобудови 2018 року

У грудні підведені підсумки відбору премії «Український Будівельний Олімп 2018». Професійною нагородою в цьому році відзначені наступні компанії і житлові комплекси.
Забудовники
СЕРЕД СТОЛИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ «Девелопером року» експертами була визнана City One Development, девелоперська компанія повного циклу, яка ефективно управляє проектами будь-якої складності і створює унікальні об'єкти, що користуються попитом  на вітчизняному ринку нерухомості. Б
ІГ «Євродім», одна з найбільших компаній, що розвивають будівництво котеджних містечок і індивідуальних котеджів в Київському регіоні, стала в цьому році «Лідером котеджного будівництва». У номінації «Забудовник року» премією відзначено БГ «Фундамент» за реалізацію нових житлових проектів різного рівня, від економ-до еліт-класу, і створення будівельної групи з власної транспортної компанією, проектним бюро і повним комплексом машин і устаткування для виконання будівельно-монтажних робіт. Лідером будівельної галузі в 2018 році стала Інтергал-Буд, компанія 15-річним досвідом роботи на вітчизняному ринку нерухомості, діяльність якої відрізняється великою кількістю реалізованих проектів, широкою географією і високими темпами будівництва. Компанія ІБК Обрій відзначена премією в номінації «Надійний забудовник: якість і стабільність будівництва» за реалізацію масштабних проектів житлової нерухомості, відповідальність і професіоналізм.

СЕРЕД ПІДПРИЄМСТВ, ЩО АКТИВНО ЗАБУДОВУЮТЬ ПЕРЕДМІСТЯ СТОЛИЦІ, професійної нагородою відзначено: БГ "Синергія" (Ірпінь) в номінації «Лідер ринку житла Київської області» за динамічний розвиток і успішне будівництво сучасного доступного житла, а також соціальних інфраструктурних об'єктів в найближчому передмісті столиці; Comfort Life Development (Ірпінь) в номінації «Надійний забудовник: професіоналізм, якість, своєчасність» за будівництво заміського житла високого рівня комфорту і якості, з оригінальною архітектурою, розвиненою інфраструктурою і продуманим благоустроєм; БК «Атлант» в номінації «Провідна будівельна компанія Київської області» за професіоналізм, масштаби будівництва, гнучку цінову політику та створення власної виробничої бази.
НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ ЖИТЛА премією відзначені ТДВ «Житлобуд-2» (Харків) в номінації «Ведучий забудовник Харківщини», компанія з 75-річним досвідом будівництва, власним розвиненим виробництвом, парком будівельної техніки, запатентованими технологіями і системою управління якістю; ДК «Kadium Development» в номінації «Регіональний девелопер року» за будівництво нових об'єктів і створення групи компаній, що надають повний спектр послуг в сфері будівництва, обслуговування та управління нерухомістю. Потужна будівельна компанія з Івано-Франківська M GROUP DEVELOPMENT відзначена відразу в двох номінаціях «За вагомий внесок у розвиток європейського ринку житла» та «Ведучий регіональний забудовник».
Новобудови
СЕРЕД КИЇВСЬКИХ НОВОБУДОВ експерти виділили житлові комплекси
, що відрізняються інноваційної архітектурою, масштабністю, підвищеним комфортом. ЖК «Greenville Park» нагороджений в номінації «Новий формат житла бізнес-класу» за унікальний концепт, використання в будівництві сучасних інженерних технологій і ексклюзивних оздоблювальних матеріалів. ЖК «Камертон» визнаний Елітної новобудовою року як новий житловий проект в центрі столиці зі всіма перевагами елітного житла. КБ CORNERвідзначений в номінації «Доступне житло європейського зразка» за високий рівень комфорту і благоустрою, а також унікальні і різноманітні планування. ЖК «Лісова казка 2» відзначений премією в номінації «Проект року: сприятлива екологія, затишок і комфорт» за вдале розташування (в межах міста, поруч з хвойним лісом), креативний дизайн фасадів, розвинену інфраструктуру. Житлові комплекси WellcomeHome на Ревуцького, номінація «Сучасне якісне житло за доступними цінами», та WellcomeHome на Стеценко, номінація «Висока якість будівництва, зручне розташування і розвинена інфраструктура», відзначені професійною премією за екологічність, безпеку і комфорт, а також використання енергозберігаючих матеріалів і сучасних технологій будівництва.
У ПЕРЕДМІСТІ СТОЛИЦІ професійної нагородою відзначено ЖК «NewYork Towers» в номінації «Кращий комплекс столичного передмістя» за реалізацію ідей світової урбаністики та сміливі архітектурні рішення; ЖК «Гостомель Residence» в номінації «Європейський рівень життя
та комфорту» за оригінальну концепцію заміського житла для здорового способу життя і активного відпочинку; ЖК на Прорізній в номінації «Новобудова року: оригінальна архітектура, якість і екологічність» за вдале розташування (в парковій зоні, поруч з Києвом) і розвинену інфраструктуру.

НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ ЖИТЛА премією відзначений ЖК OBRIY (компанія Lev Development) в номінації «Кращий проект комфорт-класу» за оригінальну ергономіку прибудинкової простору (власний барбекю-парк) та зручне розташування (поруч з центром Львова, поблизу лісу). ЖК Атлант, м Луцьк, нагороджений в номінації «Зразковий стандарт сучасного житла» за створення впорядкованого простору для активного відпочинку та комфортного життя, інтегрованість у міську інфраструктуру, використання якісних енергозберігаючих будівельних матеріалів. ЖК «Західний Олімп», м Луцьк, отримав премію в номінації «Екологічне заміське житло: комфорт та благоустрій» за розташування в екологічно чистому місці, з сучасними міськими комунікаціями, а також застосування енегоефектівних технологій та благоустрій прибудинкової території.
Премією «Український Будівельний Олімп»,заснованої в 2006 році, щорічно нагороджуються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards www.olimpawards.org

Теги и ключевые фразы

Більше новин за тегами
  • компанія


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати






При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.