Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
19.04.2023р.

Україна повертається на виставку Biennale Architettura 2023

Виставка Biennale Architettura 2023 розпочне свою роботу у Венеції 20 травня й триватиме до 26 листопада. Відповідне рішення ухвалило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. Україна повертається на виставку після майже 10-річної відсутності. Востаннє Україна була представлена на Biennale Architettura в 2014 році.

 
19.04.2023р.

Бізнесу дозволили переказувати валюту для участі у міжнародних...

Уряд рекомендував НБУ забезпечити здійснення валютних переказів українського бізнесу за їхню участь у близько 30 міжнародних виставках.

 
19.04.2023р.

Благодійний аукціон «СИЛА МИСТЕЦТВА»

22 квітня 2023 року о 18:00 у стінах Львівській національної філармонії, спільно з Академічним симфонічним оркестром INSO-Lviv та галереєю Home of Arts Lviv, за підтримки ВЕТЕРАН МЕДІА відбудеться благодійний аукціон «СИЛА МИСТЕЦТВА».

 
31.03.2023р.

В умовах війни: що відбувається у будівельному секторі

Ринок будівництва має великі перспективи та чекає оптимальних умов для реалізації відкладеного попиту. Коли ситуація у секторі покращиться та що потрібно для цього?

 
19.03.2023р.

Реформа містобудування: кому вигідно блокувати законопроєкт №5655 –...

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт №5655 щодо реформування сфери містобудування, після чого в засобах масової інформації почала ширитися агресивна кампанія противників законопроєкту. Всеукраїнська асоціація громад закликала "бути уважними і критичними" до інформації, що з'являється в ЗМІ навколо законопроєкту №5655, щоб не стати учасником маніпуляцій.

 
19.03.2023р.

На Львівщині переселенці зводять екобудинки з конопель

На Львівщині, у селі Горішнє, вимушені переселенці викупили закинуту ферму та створили екологічне виробництво, під час якого зводять будинки з конопель.

 
08.03.2023р.

Американські та європейські науковці виявили інгредієнт, завдяки...

Римський бетон у багатьох випадках виявився довговічнішим, ніж його сучасний аналог, який руйнується впродовж десятиліть. Дослідницька група, до якої увійшли науковці зі США, Італії та Швейцарії, проаналізувала 2000-річні зразки бетону, взяті з міської стіни в муніципалітеті Приверно, що у центральній Італії.

 
14.02.2023р.

Міжнародна виставка та конференція REBUILD UKRAINE 2023

Поки Збройні Сили нашої країни мужньо борються з агресором, українсько-британська виставкова компанія "Прем'єр Експо" започаткувала спеціалізовану виставку та конференцію ReBuild Ukraine, яка сприятиме відновленню нормального життя українських громад, постраждалих внаслідок війни.

 
10.02.2023р.

Продаж та оренда квартир: підсумки року і прогноз на 2023-й рік

Ринок нерухомості поступово відновлюється, а експерти бачать ознаки покращення ситуації і з продажем, і з орендою. Що може стати на заваді? Війна змусила мільйони українців переселитися в інші регіони або виїхати за кордон. Особисті та інвестиційні плани теж суттєво змінилися. Попит на нове житло впав на 90%, квартири на вторинному ринку не мають покупця.

 
10.02.2023р.

Про контроль дотримання якості будівництв у сейсмічних районах...

В Україні у Державних будівельних нормах закладається здатність опиратися землетрусам, враховується сейсмічна активність. Проте виникає питання, наскільки ефективно слідкують за якістю виконання таких проектів.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.