Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
10.06.2011р.

Українців забезпечать лічильниками тепла

Кабінет міністрів планує в 2012 році направити 3,3 млрд. гривень на оснащення багатоквартирного житлового фонду приладами обліку теплової енергії. Про це заявив віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв, пише газета "Комерсант-Україна".

 
10.06.2011р.

Уряд задумав звільнити ЖКГ від податків

Кабінет міністрів пропонує Верховній раді ввести для підприємств ЖКГ спеціальні поточні рахунки для проведення розрахунків за інвестиційними програмами.

 
10.06.2011р.

Мешканці Борислава чотири дні без води

Чотири дні мешканці сорокатисячного Борислава на Львівщині без водопостачання. Для своїх потреб їм доводиться носити воду за сотні метрів із криниць. Питну воду почали підвозити лише у четвер.

 
09.06.2011р.

Будівельники Буковини приховують зарплати

У будівельній галузі Чернівецької області вперше склалася ситуація, коли середня зарплата будівельника за перший квартал становила 1133 грн. Це єдиний вид діяльності в регіоні, де скоротилася зарплата, порівняно з минулим роком.

 
09.06.2011р.

Сихів два дні буде без гарячої води

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівтеплоенерго» ліквідовують порив теплової мережі на вул. Вулецькій. У зв’язку з цим сьогодні та завтра буде припинено подачу гарячої води у Сихівський район.

 
09.06.2011р.

Житлово-комунальні інспектори зможуть вриватися у квартири...

Проект Житлового кодексу передбачає створення в Україні Житлово-комунальної інспекції, працівники якої отримають право безперешкодного доступу до квартир і будинків мешканців.

 
08.06.2011р.

«Львівобленерго» розпочало відключати електрику «Львівводоканалу»

7 червня, ПАТ «Львівобленерго» розпочало організаційно-технічні заходи щодо припинення електропостачання ЛКП «Львівводоканал». Втім, станом на 13:00 обмежень в електропостачанні до «Львівводоканалу» ще застосовано не було.

 
08.06.2011р.

На будівництві сина Януковича "спортсмени" б’ють людей

На будмайданчику поблизу готелю "Дружба" у Донецьку відбуваються сутички між місцевими жителями і невідомими людьми спортивної зовнішності. Деякі з них одягнені у футболки з написом "Греко-римська боротьба", пишуть "Новости Донбасса".

 
08.06.2011р.

Чернівці отримали від Азарова більше 20 мільйонів на ремонт

Уряд виділив субвенції з державного бюджету у сумі 12 мільйонів гривень для проведення ремонтно-реставраційних робіт Резиденції митрополитів Буковини і Далмації.

 
07.06.2011р.

Луччани мають самі дбати про дашки під'їздів

Заступник міського голови Лариса Соколовська вважає, що мешканці будинків мають самі подбати про дашки під'їздів будинків.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.