Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
01.06.2011р.

Президент вимагає новий орган в ЖКГ

Президент Віктор Янукович вимагає створити єдиного органу, що регулює тарифоутворення на житлово-комунальні послуги. Про це він заявив на розширеному засіданні уряду в середу.

 
31.05.2011р.

Водоканал в Житомирі продовжує відключати воду боржникам

У будинках № 39, 41, 47 і 50 по вулиці Київській в Житомирі 31 травня відбудеться відключення боржників від мереж водопостачання.

 
31.05.2011р.

Через зловживання у департаменті ЖКГ луцької мерії порушили кримінальну справу

Порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем службовими особами департаменту ЖКГ Луцької міськради.

 
31.05.2011р.

В Україні створять містобудівний кадастр

Щоб удосконалити державну політику у сфері містобудування, в Україні буде створено містобудівний кадастр – державну систему зберігання і використання геопросторових даних про територію, адміністративно-територіальні одиниці, екологічні, інженерно-геологічні умови, інформаційних ресурсів державних будівельних норм, стандартів і правил для задоволення інформаційних потреб у плануванні територій та будівництві.

 
31.05.2011р.

«Львівобленерго» погрожує залишити Львів з 7 червня без води

«Львівобленерго» через систематичну несплату за спожиту енергію погрожує з 7 червня відключити «Львівводоканал» від енергопостачання.

 
31.05.2011р.

Уряд вводить єдиний алгоритм розрахунку тарифів у ЖКГ

Перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв доручив керівникам ряду міністерств і відомств до 30 травня розробити єдиний і зрозумілий алгоритм розрахунку тарифів у ЖКГ для всіх областей України.

 
27.05.2011р.

У Фонді молодіжного будівництва похвалилися 10 млн грн кредитів для...

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву в 2011 році надав довгострокових пільгових кредитів на будівництво житла молодим сім'ям в різних регіонах України на суму понад 10 млн грн.

 
26.05.2011р.

У бюджеті Львівщини передбачено 900 тис. грн на програму «Власний дім»

З обласного бюджету Львівщини у 2011 році буде виділено 900 тис. грн на реалізацію Регіональної програми "Власний дім". Рішення про затвердження цієї програми депутати прийняли 24 травня на черговому засіданні сесії Львівської обласної ради.

 
26.05.2011р.

В Івано-Франківську пожвавилось будівництво

У 2011 році спостерігається позитивна динаміка збільшення обсягу виконаних будівельних робіт в Івано-Франківську в цілому у галузі та в основних видах будівельної діяльності.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.